Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med stærke koordineringsevner ved Sundhed og Omsorg

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
07-08-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
07-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74712688
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om jobbet: 

Synes du det kunne være spændende at arbejde i en stor kommune, og er du god til at skabe overblik, så er det måske dig vi søger til digitaliseringsafdelingen i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune. Du kommer til at arbejde med forskellige koordineringsopgaver, der kræver et godt overblik og en initiativrig indstilling.  

Vi søger en studentermedhjælper der er kvik, selvstændig og ansvarsfuld, og hvor det også er afspejles i dit CV og eksamensbevis. Opgaven er effektivt at løse praktiske og administrative opgaver, samt at agerer sekretær for Digitaliseringschefen. Her vil løbende komme ad. hoc. opgaver fra andre medarbejdere i afdelingen.  

Du vil komme til at arbejde med:  

 • Mødekoordinering  
 • Agere mødesekretær for Digitaliseringsrådet 
 • Dagsordenssamler, samt referent til forskellige møder 
 • Researchopgaver og ad. hoc. Opgaver 
 • Sekretæropgaver 
 • Understøttelse af projekter  

 

Kandidatens profil: 

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse. Du skal kunne reagere hurtigt på forskellige opgavetyper og gerne have flair for også at løse dem relativt hurtigt og ofte også med få beskrivelser af opgaven. Det kræver mod. Samtidig er du god til at strukturer din egen arbejdsdag, og kan prioritere arbejdsopgaver, således alle bliver løst rettidigt.  

Du arbejder selvstændigt, men midt i et kontor hvor kollegaer hjælper hinanden, stemningen er god, og der er en højt til loftet og en flad struktur.  

Derfor skal du vælge os: 

Som studentermedhjælper hos os får du: 

 • Godt kendskab til at arbejde i den danske forvaltning 
 • Enestående kendskab til en magistratsstyret kommune 
 • Indblik i samarbejde mellem kommuner og eksterne samarbejdspartnere 
 • Mulighed for udvikling af faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge fremadrettet i din karriere 
 • En spændende arbejdsplads, hvor ikke 2 uger er ens. 
 • Et godt kollegialt samarbejde 

Løn og ansættelsesvilkår: 

Stillingen ønskes tiltrådt 1 september 2019. 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som studentermedhjælper.  

Stillingen er tidsbegrænset og løber senest til afslutning af dit studie. Det er på gennemsnitligt 8 timer ugentligt.

Hvis du vil vide mere: 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til studentermedhjælper, Katja Kristensen Tøttrup på 29209060 eller kakrt@aarhus.dk, frem til d. 11. juli 2019, herefter kan Poul Martin Christensen kontaktes på poc@aarhus.dk.  

 

Ansøgning
Klik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 19. august 2019

Vi forventer, at afvikle jobsamtaler den 22. august 2019.  

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!
 

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
07-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74712688
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed