Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med sundhedsfaglig viden

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
43591000
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
15-06-2018
Kviknummer
LJA-60996628
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studentermedhjælper til Team Udvikling i Sundheds- og Omsorgscentret
 
Vi søger en initiativrig studentermedhjælper med viden om forebyggelse og sundhedsdata til en stilling med bredt opgavefelt inden for den mere planlæggende og analyserende del af den kommunale sundhedsindsats. 10- 15 timer om uge.

Vi er et Team bestående af 8 medarbejdere inden for det kommunale Sundheds- og Omsorgsområde, der arbejder med udviklingen af sundheds- og omsorgsindsatser i Høje-Taastrup Kommune. Vi har en bred portofolio, da vi både beskæftiger os med kvalitetsløft af de igangværende indsatser, f.eks. i hjemmeplejen, men også med det mere sundhedstrategiske, f.eks. at sikre den sundhedspolitiske dagsorden i kommunen bredt set.

De opgaver du som studentermedhjælper vil møde her vil hovedsageligt være inden for sundhedsområdet, både foran, på og bagved scenen. Det vil sige at: 

-nogle af opgaverne tager udgangspunkt i at du skal afdække, hvad de foreliggende tal på sundhedsområdet siger, vi bør arbejde med. Det kan være sundhedsprofiltal, e-sundhedstal etc.

-andre opgaver vil tage udgangspunkt i at du skal være den hjælpende, strategiske hånd, der kan bistå driften i at kunne præstere bedre. Det kan være i forhold til, hvordan forebyggelsesindsatserne dokumenteres, registreres og formidles.

-du vil også få mulighed for at prøve kræfter med opgaver, der har mere fokus på den politiske betjening. Det kan være at skrive udkast til politiske sager, deltage i udarbejdelse af politikker og strategier, høringssvar m.m.

Der vil også være opgaver, der i højere grad er administrative, hvor du skal understøtte de øvrige medarbejdere i team udvikling f.eks. med at koordinere, booke lokaler eller lignende. 

Generelt lægger vi vægt på at sikre kontinuerlig læring for alle. Især for dig som studentermedhjælper vil der naturligvis være fokus på, at de opgaver du løser, skal være med til at udvide den pallette af erfaring, som du kan bruge fremover i dit arbejdsliv.

Derudover lægger vi vægt på, at arbejdet tilrettelægges på en måde, som giver mening for den enkelte medarbejder. Der vil naturligvis altid være mulighed for sparring, råd og vejledning.

Vi leder efter en studentermedhjælper, gerne fra kandidatdelen af Folkesundhedsvidenskab, ca. 10-15 timer om ugen. Du skal være glad for både det skriftlige arbejde og for at arbejde med tal.

Vi forventer, at du er initiativrig, har mod på nye udfordringer og kaster dig selvstændigt ud i opgavevaretagelsen. 
 
For mere information kontakt da Teamchef, Majken Fuglsang på majkenfu@htk.dk eller telefon 24401027.
 

Ansøg nu
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
43591000
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
15-06-2018
Kviknummer
LJA-60996628
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed