Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Eftersøgningssektionen

Københavns Politi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Københavns Politi
Politigården 1
1567
København V
Tlf
33141448
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
23-05-2018
Kviknummer
LJA-60996649
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

København, Københavns Politi

Ønsker du at arbejde i et spændende miljø i Københavns Politi?
Eftersøgningssektionen kan tilbyde dette miljø og dermed være det rette sted for dig!

Eftersøgningssektionen kan tilbyde en afvekslende arbejdsdag med forskellige typer af opgaver, hvor vi yder et servicekoncept over for vores interne og eksterne samarbejdspartnere i form af politikredsens politiadvokaturer samt diverse retsinstanser.

Du beskæftiger dig med sagsbehandling og opdatering af indkomne forkyndelser og indgår i vores telefoniske ekspedition.

Du indgår i en sektion, hvor vi i fællesskab løser en lang række af opgaver af administrativ og politimæssig karakter. Vi er en sektion med 34 ansatte, hvoraf 11 er administrative medarbejdere. Eftersøgningssektionen tilbyder dig gode kolleger og en arbejdsplads som lægger vægt på den sociale kapital og trivsel i arbejdet for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du er villig til fleksible arbejdstider, som primært vil være i tidsrummet kl. 0800-1600 på hverdage. Du skal være omstillingsparat i forhold til varierende opgaver samt serviceminded og lyst til telefonisk kundekontakt. Vi vægter ligeledes højt, at du har god formuleringsevne i tale og skrift. Dertil foretrækkes gode sprogkundskaber. Endelig skal du være villig til at tilegne dig ny viden og kompetencer.

Som personprofil ønsker vi, at du er udadvendt, social, tålmodig og venlig. Du skal kunne trives i en travl hverdag samt have lyst og mod på at lære om Eftersøgningssektionens arbejdsgange og processer.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver hos Københavns Politi på Politigården i Eftersøgningssektionen. Beliggende Politigården, 1567 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Du bliver ansat som studentermedhjælper med en ugentlig arbejdstid op til ca. 20 timer om ugen. Arbejdstiden aftales individuelt også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Hans Christian Hansen telefon 7258 8198.

Når du søger en stilling hos politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Dokumentation for hidtidige eksamensresultater skal vedlægges.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund.

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Politi
Politigården 1
1567
København V
Tlf
33141448
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
23-05-2018
Kviknummer
LJA-60996649
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed