Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Kvalitet og HR Udvikling, Hospitalsstaben, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
20-01-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
20-01-2020
Udløber
30-01-2020
Kviknummer
LJA-78975477
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være med til at forbedre patientvejledninger på Aarhus Universitetshospital?

I 2020 skal Aarhus Universitetshospital omlægge alle patientvejledninger fra pdf-format til web-baseret patientinformation. Det skal vi for at sikre, at patienter og pårørende har adgang til den rette information, i rette form til rette tid. Og for at sikre at informationen bliver ensartet, brugervenlig og sammenhængende for den enkelte patient.

Vi søger derfor en studentermedhjælper til at hjælpe vores kliniske afdelinger med den opgave. Stillingen er tilknyttet Kvalitet og HR Udvikling/Kommunikation på Aarhus Universitetshospital, og er ledig til besættelse med tiltrædelse medio februar 2020, eller snarest muligt herefter. Stillingen er ca. 6 timer om ugen.
 
Om stillingen
De opgaver, du skal varetage, vil være indenfor planlægning og gennemførelse af omlægningen af de nuværende patientvejledninger fra pdf-filer til web-sider.

Du skal ud i de forskellige afdelinger på hospitalet og hjælpe dem med konkrete opgaver i forhold til omlægningen af deres patientvejledninger. Du skal hjælpe afdelingerne med at skrive handlingsanvisende, personligt og forståeligt, og du skal samarbejde med forskellige faggrupper på tværs af afdelinger og afsnit. Derudover skal du lære vore websystem Episerver at kende, så du kan supportere afdelingerne under deres omlægning.

Kvalitet og HR Udvikling samt Kommunikation er en del af Hospitalsstaben på Aarhus Universitetshospital, og vi har en servicefunktion i forhold til hospitalets kliniske afdelinger og Hospitalsledelsen. I denne sammenhæng betyder det, at vi skal hjælpe afdelingerne i mål med den store omlægningsopgave.

Om dig
Interesserer du dig for god kommunikation, og er du i gang med en uddannelse indenfor det kommunikative felt. Ønsker du at bidrage til, at Aarhus Universitetshospitalets patientvejledninger bliver mere tilgængelige og nemme at forstå for vores patienter, og har du et ønske om at få praktisk erfaring med at arbejde i en stor organisation, er det måske dig vi mangler i vores team?
 
Dine kvalifikationer 

 • du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
 • du er i stand til at formulere dig på nettets præmisser og lave gode webtekster
 • du er i stand til at arbejde selvstændigt og systematisk
 • du evner at tale med mange forskellige faggrupper i organisationen
 • du evner at lytte til afdelingernes behov og finde gode løsninger sammen med dem
 • du har gode samarbejdsevner
 • du arbejder struktureret
 • du er kvalitetsbevidst og grundig
 • du evner at følge opgaven til dørs.
 
Opgaverne vil være forskelligartede og kan blandt andet være 
 • dialog og koordinering omkring omlægning af de enkelte afdelingers patientvejledninger
 • sekretariatsbetjening f.eks. mødeindkaldelse, booking og udsende diverse informationsmateriale til Aarhus Universitetshospitalets afdelinger
 • kvalitetssikre patientvejledninger før de bliver publiceret i en web-udgave
 • rådgive omkring god kommunikation i forbindelse med patientvejledninger
 • deltage i workshops
 • teknisk support til afdelingerne ifht. publicering af patientvejledningerne i web-udgave
 • opbygge struktur og publicere patientvejledninger på internettet, i samarbejde med kolleger i Kommunikation og i de kliniske afdelinger.

Du vil få ansvar for delopgaver i relation til planlægning og gennemførelse af omlægningen af patientvejledningerne, og skal derfor kunne løse dine opgaver selvstændigt og inden for deadlines.
 
Arbejdstiden er ca. 6 timer om ugen inden for normal dagarbejdstid, og aftales nærmere ved ansættelsens start. Stillingen er tidsbegrænset fra ansættelsestidspunktet (medio februar 2020) og frem til udgangen af december 2020. Konkret ansættelsesperiode aftales nærmere forud for ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enten Lone Friis Grosen på 2494 7170 eller Anne Henriksen på 2977 7657.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
20-01-2020
Udløber
30-01-2020
Kviknummer
LJA-78975477
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed