Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Nordic Patent Institute

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Alle 81
2630
Taastrup
Tlf
91337041
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
28-02-2018
Kviknummer
LJA-56255993
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Nordic Patent Institute (NPI) søger en studentermedhjælper med interesse for marketing og kommunikation.  

Om jobbet

Dit primære arbejdsområde bliver at hjælpe vores salgsafdeling med forskellige opgaver relatereret til marketing og kommunikation, analyser og behandling af data. Du vil få den nødvendige oplæring i de forskellige systemer.

 

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • Levere indhold til vores sociale medier / udvikling af SoMe strategi

  • Udvikle kampagner både digitalt og offline

  • Assistere vores Key Account Managers med generering af salgsemner

  • Registrering af kundedata i CRM-systemet SuperOffice

  • Udsendelse af elektroniske nyhedsbreve

  • Simple kunde- og marketinganalyser

  • Journalisering af data

 

Om dig

Du har interesse for marketing og kommunikation og har lyst til at hjælpe vores Key Account Managers i deres daglige arbejde. Du har et godt kendskab til sociale medier. Derudover er du rutineret bruger af Microsoft Office og er fortrolig med engelsk i skrift og tale. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til CRM-systemet SuperOffice.

 

Vi forventer, at du har mere end et år tilbage af dit studie,  har overblik og generelt er  struktureret i din tilgang til arbejdet.

 

Om os

NPI er en mellemstatslig organisation stiftet af det danske, norske og islandske patentkontor. Vi har hovedkontor i Høje Taastrup, og fysisk sidder vi i lokaler hos Patent og Varemærkestyrelsen. I NPI er vi 5 medarbejdere. Læs mere om NPI på http://www.npi.int.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Grétar Grétarsson på telefon: 22 60 25 41.

 

Ansættelse

Ansættelsen sker som studentermedhjælper. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med HK. Arbejdstiden bliver gennemsnitligt 15 timer om ugen, hvor en del kan være hjemmearbejde. Vi er forstående overfor eksamensperioder, specialeskrivning o.a. i forbindelse med studiet, men vi forventer, at der kan lægges en ekstra indsats, når det kræves. Vi forventer ansættelse snarest muligt.

 

Ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så klik på "søg stilling" knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside http://www.dkpto.dk/job  senest onsdag den 28. februar 2018. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Ansøg nu
Kontakt
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Alle 81
2630
Taastrup
Tlf
91337041
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
28-02-2018
Kviknummer
LJA-56255993
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed