Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper (stud.jur.) til Idéklinikken

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70522155
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Region Nordjylland søger en fagligt dygtig og engageret stud.jur., der har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt juridisk team på 3 jurister i Idéklinikken, Forskningens Hus.

Idéklinikken er Region Nordjyllands innovationsenhed. Idéklinikkens overordnede formål er at medvirke til at gode sundhedsfaglige ideer opsamles, konkretiseres, afprøves og eventuelt realiseres.

Juristerne i Idéklinikken arbejder bredt med de faglige områder, der er knyttet til forskning og innovation, herunder forskningsaftaler, kommercielle aftaler, f.eks. overdragelsesaftaler og licensaftaler, internationale kontrakter om klinisk afprøvning af lægemidler og medicoudstyr samt GDPR.


 
Hvad bliver dine opgaver

    Som stud.jur. vil du komme til at arbejde inden for flere fagområder, særligt kontrakts- og immaterialret. Du vil derfor i høj grad få mulighed for at afprøve og styrke dine formueretlige kompetencer samt opnå viden inden for flere specialområder.
    Arbejdet som stud.jur. i Idéklinikken vil give dig et godt kendskab til, hvad det vil sige at arbejde med jura i praksis, og du vil få mulighed for at fordybe dig i spændende retsområder altid med støtte fra en erfaren jurist.
    Arbejdet vil omfatte juridiske undersøgelser og udarbejdelse af juridiske notater inden for flere fagområder, udarbejdelse af udkast til kontrakter mv., porteføljestyring af aftaler samt deltagelse i interne og eksterne møder.

 
Din profil
Du har bestået bacheloruddannelsen på dit studie. Du har et højt fagligt niveau, er ambitiøs og kan lide at blive udfordret. Du er kvalitetsbevidst, nysgerrig og god til at samarbejde. Du har gode formulerings- og formidlingsevner.

Gode engelskkundskaber er en fordel, men ikke et must.
 

Hvis du vil vide mere
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Mads Søbye på tlf. 97662907/e-mail: m.soebye@rn.dk 
 

Information om løn- og ansættelsesvilkår for stillingen
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Arbejdsstedet vil være Aalborg Universitetshospital, Idéklinikken, Sdr. Skovvej 3E, 9000 Aalborg.

Arbejdets omfang er som udgangspunkt 10 timer ugentligt, men med mulighed for fleksibilitet.


Ansøgning
Din ansøgning samt CV, karakterudskrift og øvrige relevante bilag skal være modtaget senest mandag d. 25. februar 2019. Vi forventer at indkalde til samtale i uge 10.

Du kan læse mere om Idéklinikken og Region Nordjylland på http://ideklinikken.rn.dk/ og http://www.rn.dk/.

 

Ansøg nu
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70522155
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed