Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til afdelingen for forretningssupport i Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast

Patent- og Varemærkestyrelsen

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Patent- og Varemærkestyrelsen
Lene Haus Vej 21
7430
Ikast
Tlf
43508333
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
20-04-2018
Kviknummer
LJA-59307735
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du vores nye studentermedhjælper med interesse for og lyst til at arbejde med varemærker og patenter? Så er det dig, vi søger!

Patent- og Varemærkestyrelsens i Ikast søger studentermedhjælper til kontorets afdeling for forretningssupport.

Om jobbet
Som studentermedhjælper er du med i det sagsforberedende arbejde på varemærkeområdet og andre opgaver på varemærkeområdet. Derudover vil der også være mulighed for at deltage i visse administrative opgaver på patentområdet.

Du bliver en del af et team bestående af 3 studentermedhjælpere, som hovedsageligt skal stå for forundersøgelser af varemærkeansøgninger. Vi har hvert år ca. 4.500-5.000 varemærke-ansøgninger, der alle skal laves forundersøgelser på, inden de bliver behandlet af vores jurister i varemærkeafdelingen.

Du vil få den nødvendige oplæring og medvirke til at levere de forberedte sager videre til varemærkeafdelingen.

Om dig
Du er ved at uddanne dig på bachelor- eller kandidatniveau. Du er god til at koncentrere dig og kan overskue store sagsmængder. Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Omhyggelig og struktureret sagsbehandler
  • Selvstændig
  • Interesse for IPR
  • Fleksibel


Om os
Patent- og Varemærkestyrelsen er en dynamisk, moderne og markedsorienteret del af Erhvervsministeriet. Det er styrelsens formål at fungere som center for strategisk information og beskyttelse af teknik og forretningskendetegn. Vi udsteder patenter og registrerer brugs-modeller, varemærker og design.

Vi har kontor både i Taastrup og i Ikast. Vi er ca. 165 medarbejdere i Taastrup og er pt. 36 medarbejdere på kontoret i Ikast.

I Ikast arbejder både administrative medarbejdere, ingeniører samt jurister m.fl. Vores medarbejdere yder alle en kvalificeret og professionel service fra en forretnings- og kundeorienteret organisation. Du kan læse mere på http://www.dkpto.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker som studentermedhjælper. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK.

Arbejdstiden bliver ca. 15 timer om ugen og aftales i fællesskab med de øvrige studenter-medhjælpere. Vi er forstående overfor eksamensperioder, specialeskrivning og andet i forbindelse med studiet, men forventer, at der kan lægges en ekstra indsats, når det kræves. Ansættelsen er tidsbegrænset og løber til og med 31. december 2018.

Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så søg senest 20. april 2018 via vores elektroniske ansøgningssystem på vores hjemmeside http://www.dkpto.dk/job Læg venligst dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag ind i systemet sammen med din ansøgning.

Yderligere informationer om selve jobbet kan fås ved henvendelse til sektionschef Anne Mette Broberg på telefon + 45 43 50 83 33. Har du spørgsmål om løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Dan Bøgh Morthorst på telefon +45 91 33 70 47.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen.

Ansøg nu
Kontakt
Patent- og Varemærkestyrelsen
Lene Haus Vej 21
7430
Ikast
Tlf
43508333
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
20-04-2018
Kviknummer
LJA-59307735
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed