Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til afdelingen Sundhedsfremme, Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
02-12-2019
Kontakt
Steno Diabetes Center Copenhagen
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf
30913373
Praktisk information
Oprettet
02-12-2019
Udløber
29-12-2019
Kviknummer
LJA-77966436
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være del af et dynamisk forskningsmiljø og være med til at forbedre og udvikle nye tilgange inden for uddannelse og støtte til personer med diabetes? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i forskningsgruppen Diabetes Management Forskning.

Sundhedsfremme er en forskningsafdeling, der arbejder for at udvikle relevant støtte til personer med diabetes og deres familie samt at forebygge diabetes.

Diabetes Management-forskning er en fagligt bredt sammensat forskningsgruppe, der arbejder med tre område

- Psykosocial støtte

- Sundhedspædagogiske interventioner

- Børn, unge og familier med diabetes

Vi arbejder med kvalitative og kvantitative metoder, har fokus på interventionsforskning, og arbejder med inddragelse af målgrupperne for forskningen, fx personer med diabetes og sundhedsprofessionelle. Vi arbejder med sociale, psykologiske og sundhedspædagogiske perspektiver, og vi har en række spændende samarbejdsrelationer i nationale og internationale forsknings- og praksismiljøer.

Din profil

  • Du studerer et relevant fag, fx folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, pædagogik, sociologi, antropologi, kommunikation, psykologi eller lignende
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og skrift
  • Du er dygtig, fleksibel, engageret og har god situationsfornemmelse
  • Du har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe, hvor en positiv indstilling og humoristisk sans er afgørende
  • Du er tolerant og kan kommunikere med personer med forskellig baggrund
Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med forskningsprojekter, kvalitative og kvantitative metoder, har prøvet at skrive videnskabelige tekster, har arbejdet i tværfaglige miljøer eller har arbejdet med patienter og sundhedsprofessionelle. Du skal have mindst 1 år tilbage af dit studie.

Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er i gennemsnit to dage om ugen, men timeantallet er fleksibelt (efter aftale). Stillingen ønskes besat 1 februar 2020.

Din ansøgning skal indeholde en kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), et billede, CV og relevante eksamensbeviser. Ansøgningsfrist er 29. december 2019.

Kontakt

Yderligere information fås hos teamleder og forsker Lene Eide Joensen på lene.eide.joensen@regionh.dk, telefon 3091 3293, eller forskningsleder Ingrid Willaing på itap0002@regionh.dk , telefon 30913403.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu
Kontakt
Steno Diabetes Center Copenhagen
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf
30913373
Praktisk information
Oprettet
02-12-2019
Udløber
29-12-2019
Kviknummer
LJA-77966436
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed