Gem annonce

Studentermedhjælper til affaldsområdet i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
05-01-2021
Egedal Kommune
Jægerbakken 40
3670
Veksø Sjælland
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81546110
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration

Brænder du for miljø og bæredygtig udvikling inden for affaldsområdet? Er du god til at formidle, og kan du arbejde struktureret med varierende opgaver? Så kan det være, det er dig, vi mangler.

Om os:
Du vil indgå i Affaldsgruppen, hvor vi lægger stor vægt på, at vores samarbejde foregår på en ligefrem og rummelig måde og at vores omgangstone er respektfuld og uformel. Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, og har fokus på at levere service af høj kvalitet til borgere, politikere, kollegaer m.fl. Affaldsgruppen arbejdsopgaver omfatter bl.a. administration af tømning af affald fra husstandene, udvikling og opdatering af ordninger og regulativer, genbrugsstationer, kommunikation om sortering samt rådgivning og anvisning af byggeaffald. 

Om jobbet:
Affaldsområdet i Egedal Kommune er i rivende udvikling. Vi er ved at sætte flere nye projekter i gang, og vi søger derfor en studentermedhjælper til at assistere Affaldsgruppen med en bred vifte af administrative og praktiske opgaver. Du vil få et varieret og udfordrende job med mulighed for, at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med administrationens øvrige medarbejdere.
I jobbet vil du skulle arbejde med:

 • Behandling af henvendelser om affald fra borgere og virksomheder via telefon, mail og computersystemer.
 • Løbende opdatering af oplysninger i systemer.
 • Ad hoc opgaver i relation til affaldsområdet i øvrigt eksempelvis ved udrulning af nye ordninger og sortering i kommunale institutioner.
Eksempler på opgaver:
 • Besvare telefonopkald og mails om sortering, manglende tømning af affald og lignende fra borgere.
 • Gennemgå dataark i Excel og kunne udtrække informationer.
 • Plotte informationer ind i GIS.
 • Kortlægge standpladser til affaldsmateriel på kommunale institutioner, herunder køre rundt og tage billeder af stederne.
 • Hjælpe med udarbejdelse af kommunikation til nye ordninger og opdatere hjemmeside.
 • Gennemlæse regulativer for formulerings- og grammatikfejl.
Om dig
Du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse (dog med minimum ét år tilbage) og har viden inden for eksempelvis miljø, affald og bæredygtighed. Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og er klar på både administrativt arbejde og varierende opgaver.

Derudover ønsker vi:
 • Du har kørekort.
 • Du behøver ikke have praktisk erfaring endnu, men skal have både faglige og metodiske kompetencer til at løse komplekse sager.
 • Du er organiseret og god til at holde styr dokumenter, mails, møder og deadlines.
 • Erfaring med GIS-systemer er en fordel, men ikke et krav.
Om stillingen:
Stillingen er placeret i Center for Teknik og Miljø, hvor vi på rådhuset er ca. 30 medarbejdere, som sidder sammen på storrumskontor.

Center for Teknik og Miljø ligger på det nye Egedal Kommune Rådhus, som ligger lige ved Egedal Station, med S-togafgang til og fra København og Frederikssund hver 10. minut.    
 
Udover moderne kontorfaciliteter tilbyder vi god kantineordning, personaleforening og lækre træningsfaciliteter.

Egedal kommune er en røgfri arbejdsplads.
 
Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgning, CV og karakterudskrifter fra studiet skal være os i hænde senest onsdag den 20. januar 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4. Tiltrædelse snarest muligt.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale mellem HK og KL. Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstiden og tilpasser den i forhold til din undervisning og eksamener.
 
Yderligere oplysninger
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte miljøsagsbehandler Helene Wulf-Andersen på tlf.nr. 7259 7316, miljøsagsbehandler Nanna Borgen på tlf.nr. 7259 7338 eller afdelingsleder Jeanette Christensen på tlf.nr. 7259 7333.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Egedal Kommune
Jægerbakken 40
3670
Veksø Sjælland
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81546110
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce