Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til arbejde med skemalægning og databehandling

Professionshøjskolen UCC

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
09-08-2018
Kontakt
Professionshøjskolen UCC
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897883
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
22-08-2018
Kviknummer
LJA-64261136
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du lidt af en Excel-haj, og trives du med at have flere opgaver på en gang? Kunne du tænke dig et administrativt studiejob, hvor du er med til at få det store skemalægningspuslespil til at gå op? Så har vi måske et studiejob for dig.

Københavns Professionshøjskole er hovedstadsregionens nye uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Om jobbet
Ved uddannelsesadministrationen på Institut for Socialrådgiveruddannelse søger vi en studentermedhjælper til at understøtte de administrative opgaver, herunder især skemalægning og koordinering af de studerendes og undervisernes skemaer.

Skemalægning er til tider et puslespil med mange interesser og forhold at tage hensyn til. Derfor kræver jobbet en god logisk sans og en vis portion tålmodighed og omhyggelighed. Samtidig indeholder jobbet koordinering og kommunikation med både undervisere, administrative og studerende, så du skal have lyst til at kommunikere klart og tydeligt, både skriftligt og mundtligt.

Som studentermedhjælper på instituttet vil du få god mulighed for at arbejde selvstændigt med egne opgaver samt mulighed for at være med til at påvirke og optimere både egne og instituttets arbejdsprocesser.

Vi forventer ikke, at du har kendskab til vores skemaprogram Untis på forhånd, men du skal have teknisk snilde og være god til at sætte dig ind i nye it-systemer. Ligesom det er en klar fordel, hvis du har kendskab til Excel og det at arbejde i databaser. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i de nødvendige it-systemer.

Stillingen er ledig, fordi vores nuværende studentermedhjælper har barselsorlov. Du skal derfor være indstillet på, at stillingens indhold kan ændre sig på længere sigt.

Opgaverne vil blandt andet være:

  • ? Skemalægning i programmet Untis for studerende og medarbejdere
  • ? Behandling og præsentation af data til og i samarbejde med kolleger
  • ? HR- og personaleopgaver ift. ansattes ferie, fravær og kompetenceudvikling
  • ? Koordinering af møder, herunder mødeindkaldelser og bestilling af forplejning
  • ? Support til undervisere ift. udlæg og rejseafregninger (RejsUd)
  • ? Løbende administrative ad hoc opgaver
Om dig
Du har teknisk snilde, og du er god til at sætte dig ind i nye it-systemer. Det er en fordel, hvis du har godt kendskab til Excel. Derudover forestiller vi, at du:
  • ? er god til at holde styr på flere opgaver på én gang
  • ? kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt
  • ? har gode skrive- og formuleringsevner
Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som studentermedhjælper og dit arbejde vil foregå i tæt samspil med den ansvarlige skemalægger. Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen i gennemsnit med fleksible arbejdstider.

Studentermedhjælpere aflønnes efter HKs overenskomst. Det er en betingelse, at du er studieaktiv på en videregående uddannelse under hele ansættelsen. Timelønnen er afhængig af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget. Laveste sats er pt. 121,07 kr./time og højeste er 127,00 kr./time.

Arbejdsstedet er Kronprinsesse Sofies Vej 35, 2000 Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på http://www.kp.dk og http://www.fusionsinfo.dk.

For nærmere information kan du kontakte skemalægger Marie Højlt på 24 29 63 34 / maho@phmetropol.dk eller chefkonsulent Stine Vinten-Johansen på tlf. 51 63 26 59 / stvi@phmetropol.dk.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via linket i højre spalte senest onsdag 22. august 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 35.

Ansættelsesstart 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Ansøg nu
Kontakt
Professionshøjskolen UCC
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897883
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
22-08-2018
Kviknummer
LJA-64261136
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed