Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til betjening af børne- og ungdomsborgmesteren

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
27117232
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77381510
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vores studentermedhjælper afleverer om lidt speciale og stopper, derfor leder vi efter en velskrivende og effektiv studerende, som har lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en kommunal forvaltning helt tæt på den politiske topledelse.

Ledelsessekretariatet er en stabsfunktion i Børne- og Ungdomsforvaltningen og har ansvaret for at betjene borgmester, politisk udvalg og direktion.

Sekretariatet er bindeled mellem topledelsen, forvaltningen og de mange skoler og institutioner mv.

Sekretariatet består af 30 dygtige og dedikerede medarbejdere, der bl.a. beskæftiger sig med politiker- og direktionsbetjening i bred forstand, herunder sagsstyring, mødeforberedelse, kommunikation, pressehåndtering og strategi- og politikudvikling. Tonen i sekretariatet er uhøjtidelig, og vi har stærke faglige miljøer med daglig sparring på tværs.

Børne- og Ungdomsforvaltningen er landets største forvaltning. Forvaltningen har ansvaret for at drive dagtilbud, skoler, fritids- og specialtilbud i Københavns Kommune og har 70.000 brugere og ca. 18.000 medarbejdere. Vi arbejder med at gøre den københavnske folkeskole til landets bedste, så alle børn får den bedste start på livet, og med at skabe inkluderende fællesskaber for byens unge.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at hjælpe både fagligt og praktisk - med den daglige betjening af børne- og ungdomsborgmesteren i borgmesterens forkontor. Vi arbejder tæt sammen i forkontoret, og du vil få mulighed for sparring og hjælp, ligesom du vil skulle hjælpe dine kolleger med deres opgaver.

Som student i forkontoret vil du bidrage til at håndtere og svare på henvendelser fra borgerne om de politiske sager, som borgmesteren beskæftiger sig med. Du vil forberede og planlægge borgmesterens besøg på skoler og i institutioner, skrive taler og sørge for baggrundsnotater. Det er opgaver, der kræver, at du er god til at formulere dig på skrift.

Jobbet giver mulighed for at arbejde med politik og kommunikation på flere niveauer og med mange forskellige aktører. Du skal kunne samarbejde bredt med forvaltningen og de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune. Du kan få masser af ansvar og indsigt i vigtige politiske sager. Du vil samtidig få et dybt indblik i det kommunale, politiske system.

Om dig
Vi forestiller os, at du er studerende på en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse, og at du har mindst et år tilbage af dine studier.

Vi vil især lægge vægt på, at du

  • er dygtig til at formulere dig skriftligt i et klart og levende sprog
  • arbejder effektivt og selvstændigt, uden at du går på kompromis med kvaliteten
  • har politisk interesse og forståelse
  • har lyst til at være en del af en uformel arbejdsplads, der sætter pris på humor også når der er travlt
Din arbejdsplads vil være rådhuset. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og der er stor fleksibilitet i forhold til, hvilke dage på ugen der passer ind i dit studie.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Mark Pelle Noppen på 3026 9089.

Søg via nedenstående link senest mandag den 25. november 2019
Vi forventer at holde samtaler i uge 48, og at du starter i januar 2020.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
27117232
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77381510
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed