Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Bilteamet i Nykredit Leasing A/S

Nykredit Leasing

Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2020
Kontakt
Nykredit Leasing
Gladsaxevej 363
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81248069
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du lyst til at blive en del af et team i højt gear, hvis hverdag er præget af mange forskellige typer af opgaver?

 

Dit kommende job

Som studentermedhjælper i Nykredit Leasing A/S får du en alsidig hverdag med opgaver, der spænder bredt. Det forventes derfor, at du kan lide at arbejde med alle former for administrative såvel som praktiske opgaver, som du formår at løse både grundigt og effektivt. Du bliver en del af vores Bilteam, og dine arbejdsopgaver er som udgangspunkt at supportere kolleger i teamet såvel som vores salgskonsulenter og også øvrige kolleger på tværs af organisationen med bl.a.:

  • effektiv håndtering af leasingaftaler og kundekontrakter og herunder arkivering

  • kontakt med kunder og leverandører i leasingprocessen

  • diverse ad hoc-opgaver.

 

Din personlige profil

Du er serviceminded, kan holde mange bolde i luften af gangen og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er positiv og udadvendt, og så har du gode samarbejdsevner. Du kan ligeledes arbejde selvstændigt og trives med at servicere dine kolleger, kunder og leverandører. Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver, og du er altid klar på at levere dit bedste. Du er på første eller andet år af din bachelor med erhvervsøkonomisk fokus. Arbejdstiden er typisk 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Bilteamet, hvor vi er 11 medarbejdere og tre studentermedhjælpere. Vi har en frisk og uformel omgangstone og sætter godt teamwork og arbejdsglæde højt på dagsordenen.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit Leasing A/S som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Jesper Hedegaard, 45 95 99 10 / JHE@nykredit.dk  

 

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Leasing
Gladsaxevej 363
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81248069
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed