Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Bolig III i Operations

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749446
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af en afdeling, hvor vi understøtter håndteringen af realkreditlån og bankprodukter til privat- og erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega.

Din erfaring

Ansvarlighed og en stærk servicetilgang til dine kolleger og opgaver kendetegner dig. Du bliver en nøglefaktor i at hjælpe de kundevendte rådgivere med at indfri ambitionen om at være bedst til kunder. Det er derfor vigtigt, at du har stærke analytiske kompetencer, er åben og kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper dine kolleger.

Du er studerende på en videregående uddannelse - gerne en videregående finansiel uddannelse. Du har en solid kunde- og forretningsforståelse og brænder for supportopgaver. Derudover er det afgørende, at du kan håndtere presset, når systemerne driller og bevare roen og overblikket, selv når tiden er knap.

Du fokuserer på kundens behov og tilfredshed. Desuden stiller du høje kvalitetskrav til dig selv og dine resultater. At arbejde effektivt og resultatorienteret falder dig naturligt, og du har mod på at lære nyt. Du har lyst til at være en del af et område i udvikling og har en fleksibel indstilling til dine opgaver. Vi forventer også, at du har lyst til at bidrage til at skabe forandringer og komme med gode idéer og forslag.                       

En del af et ungt og professionelt miljø

Du bliver en del af Operations, hvor du får meget engagerede kolleger. Vi er ca. 30 studerende i forvejen - opdelt i teams. Vi lægger vægt på konstruktiv sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål.                         

Godt i gang

Du modtager et grundigt oplæringsforløb i vores produkter og systemer, så du besidder de nødvendige kompetencer til at blive en succes i jobbet. Vi sikrer ligeledes løbende uddannelse og udvikling af vores ansatte for at understøtte medarbejderne i deres daglige opgaver. Herunder kan du se frem til sparring i form af performance- og trivselssamtaler samt intern uddannelse.

Din arbejdstid

Hver måned får du mulighed for at lægge en ny vagtplan, og det forventes, at du arbejder mellem 10-15 timer ugentligt. Da din vagtplan således lægges af dig selv på månedsbasis, sikres du en stor fleksibilitet i forhold til dit studie. Du bliver en del af et supportteam, der til dagligt holder til på Skagensgade 66 tæt på stationen i Høje Taastrup.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Morten Deleuran, 44 55 60 55, i tidsrummet kl. 10-16 alle hverdage.

Ansøgningsfrist: 10.marts 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749446
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed