Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Borgercenter Handicap, Staben

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74407768
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du en dygtig studerende og ønsker du at gøre en forskel for borgere med handicap? Så kan vi tilbyde dig en ambitiøs, lærerig og sjov arbejdsplads i Staben i Danmarks største Socialforvaltning.

Om stillingen
Du bliver en del af Staben i Borgercenter Handicap, Københavns Kommune. Staben arbejder på tværs af myndighedsområdet og bo- og dagtilbud for borgere med handicap. Vores ambition er at understøtte borgercenteret ved at fungere som bindeled til det politiske og udførende niveau i organisationen. Staben består af 44 dygtige og engagerede akademiske medarbejdere, der har fokus på faglig understøttelse (juridisk, socialfaglig, sundhedsmæssigt og pædagogisk), kvalitetssikring og læring, samt ledelse, HR og kommunikation. Du skal løse opgaver på tværs af organisationen, og vil få et godt kendskab til handicapområdet.

Vi ønsker en student, der både kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team, hvor vi samarbejder på tværs af fagligheder og ansvarsområder.

Opgaver
Du skal være med til at løse opgaver i hele Staben. Opgaverne vil derfor variere meget og du får mulighed for at lære mange sider af en offentlig forvaltning. Du kan forvente at bistå til følgende typer af opgaver:

 • Medfacilitator af større og mindre arrangementer i forbindelse med forskellige udviklingsindsatser, som drives af Staben i Borgercenter Handicap.
 • Evalueringsopgaver både kvalitative og kvantitative.
 • Lettere sagsbehandling.
 • Ajourføring og overblik over kommunens bo- og dagtilbud bl.a. til brug for Socialtilsynet.
 • Tilsynsrapporter.
 • Aktindsigter.
 • Praktiske opgaver i forbindelse med afholdelse af fx møder, kompetenceudviklingsaktiviteter mv.
Din profil
Du er i gang med en relevant uddannelse som fx stud.scient.pol., stud.scient.adm. eller lignende, og er gerne startet på overbygning. Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner og er fleksibel, diplomatisk og udadvendt samt i stand til at varetage opgaver, der kræver fortrolighed. Derudover har du analytisk sans, er systematisk, struktureret og har sans for detaljen i din måde at arbejde på.

Du tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. Du har lyst til at arbejde i en travl hverdag i den socialfaglige virkelighed. Du er fortrolig med it-programmer herunder MS Office-pakken med et særligt fokus på Excel og kan hurtigt sætte dig ind i kommunens it-værktøjer (fx. Survey Exact).

Vi kan tilbyde

 • et afvekslende og udviklende job i en politisk organisation
 • gode, kvalificerede og tværfagligt orienterede kolleger
 • en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på teamsamarbejde, initiativ og engagement
 • en udfordrende arbejdsdag med muligheder for personlig udvikling
 • opgaver, hvor dine faglige kompetencer/viden kan komme i spil
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst på området. Tiltrædelse den 1. september 2019 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Kirstine M Jørgensen på 2494 1221 eller teamleder Helle Mamsen på 2932 2284.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 15. august 2019.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 34/35.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er Københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 375 medarbejdere, og otte centerfællesskaber der rummer en række specialiserede botilbud, bofællesskaber, aktivitets-, samværs- og beskæftigelsestilbud med ca. 2200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialudvalgets grundlag og Socialforvaltningens Socialstrategien 2018-2022 En by med plads til alle. Du kan læse om Socialforvaltningen på Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.kk.dk/bch.

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74407768
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed