Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Center for Administration

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
29-11-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-77909017
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en engageret og fleksibel studentermedhjælper til Center for Administration i Regionshuset.
 
Arbejdet som studentermedhjælper
Som studentermedhjælper hos os vil du blive ansvarlig for at administrere Region Nordjyllands ordning omkring personalegoder. Du vil også få andre opgaver som eksempelvis regnskab og afstemning, koordinering af samarbejdet med leverandører, dialog og kommunikation med regionens medarbejdere og ledere. Desuden kommer du til at deltage i udbudsarbejde og arbejdet med kontrakter. IT er et vigtigt arbejdsredskab i vores hverdag, og mange af arbejdsgangene omkring dine opgaver er kraftigt digitaliseret. Derfor må du meget gerne være særlig interesseret i IT - og selvfølgelig også stærk i brugen af det.
 
Du vil også have mulighed for at blive del af teamets øvrige opgaver og projekter, inden for digitalisering og dataanalyse. Med andre ord - du får rig mulighed for arbejde med mange forskellige fagområder på en arbejdsplads, hvor engagement og initiativ bliver værdsat.

Din profil
Vi forventer, at du:

  • Læser en bachelor som eksempelvis IT, Erhvervsøkonomi eller tilsvarende
  • Er projektorienteret og med analytisk sans
  • Er stærk i brugen af Excel og gerne med kendskab til MS Access, SQL og/eller VBA
  • Struktureret og initiativrig
Om Administrative processer
Du bliver tilknyttet Administrative processer, der består af to centerchefer og fem medarbejdere med forskellig uddannelses-, alders- og erfaringsmæssig baggrund. Administrative processer arbejder desuden tæt sammen med Forretningsudvikling og Digitalisering, hvor der er yderligere otte medarbejdere.

Afdelingens opgaver er mange og spænder bredt inden for områderne statistik, rekruttering, personaleinformation, digitalisering og understøttelse af organisationens mål om databaseret ledelse.
 
Vi tilbyder
Som en del af vores velfungerende afdeling, får du fleksible arbejdsvilkår og gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag. Til gengæld forventer vi, at du er proaktiv, ambitiøs og selv kan tilrettelægge og gennemføre dine opgaver.
 
Vi har en åben og uhøjtidelig omgangstone og vi arbejder ofte i små teams omkring opgaverne. På den måde sikrer vi, at de rigtige kompetencer kommer i spil, og at opgaverne bliver løst professionelt på et højt fagligt niveau. 
 
Få mere at vide
Vil du vide mere om jobbet som studentermedhjælper hos os, kan du kontakte Specialkonsulent Andreas Bjørn på tlf. 4118 1509 eller pr. mail anbjj@rn.dk.
 
Du kan også besøge vores hjemmeside www.rn.dk, hvor du bl.a. under organisationsbeskrivelse kan læse mere om Center for Administration og Region Nordjylland i øvrigt. Her finder du også mere om Administrative processer.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem forhandlingsberettiget organisation og Danske Regioner. Det forventes, at arbejdstiden er 8-12 timer pr. uge.
 
Ansøgning
Ansøgningen skal fremsendes senest den 6. januar 2020.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-77909017
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed