Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Center for Kommunikation

Center for Kommunikation

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Center for Kommunikation
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
30603291
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
02-03-2018
Kviknummer
LJA-56255883
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Ønsker du at få sat skub i din kommunikationskarriere? Er du udadvendt og imødekommende, og har du lyst til at stifte bekendtskab med en bred vifte af kommunikationsdiscipliner? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til Center for Kommunikation i Region Hovedstaden. 
 
Om jobbet 
Sundhedsplatformen, 1813, nudging på akutmodtagelserne og sundhedsapps er bare et udpluk af de sager, som vi håndterer på både nyheds- og projektfronten i Center for Kommunikation.  
 
Vi søger derfor en kommunikatør, der ikke bliver afskrækket af at snakke om forskning den ene dag og trafikplaner den anden.  
 
Du vil stifte bekendtskab med en bred vifte af kommunikationsdiscipliner og arbejdsopgaver, for vi skal både nå patienter, borgere, pressen, politikere og medarbejdere med vores kommunikation. Vores tidligere studenter er alle kommet rigtig godt videre i branchen.  
Vi har brug for hjælp til: 

  • udarbejdelse, opdatering og publicering af indhold til vores meget store intranet og mange hjemmesider i Sharepoint 2013 
  • diverse researchopgaver 
  • bidrag på alle mulige måder til vores mange projekter fx at producere digitale artikler o.lign. med tekst, billeder og andre digitale elementer til vores intranet, have kontakt med forskellige samarbejdspartnere, koordinering af aktiviteter etc. 
  • levering af input til sociale medier både internt og eksternt 
  • mere rutineprægede ad hoc-opgaver (som fx at opdatere diverse navnelister, tjekke indhold og trække statistik på intranet og hjemmeside) 
Du vil få et kursus i brugen af vores Sharepoint 2013. 
 
Om dig 
Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse og har din faglighed i orden.
 
Du er imødekommende, fagligt nysgerrig og har humor. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret samt har lyst til at sætte dig ind i nye kommunikationsdiscipliner.   
 
Det er en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde med CMS og producere indhold til web. Vi udvikler gerne nye formater, og her må du også gerne bidrage. 
 
Om os 
Vi er i Center for Kommunikation ca. 40 kommunikationskolleger fordelt på Regionsgården og Gentofte Hospital. Din daglige arbejdsplads er på Regionsgården på Kongens Vænge i Hillerød.  
 
I dagligdagen samarbejder vi med de kompetente kommunikationskolleger rundt om på regionens hospitaler og centre. På kontoret er der en uformel omgangstone og mulighed for udvikling på tværs af mange forskellige fagligheder.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.  
 
Arbejdstiden er 15 timer pr. uge. 
 
Yderligere oplysninger  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til intranetredaktør Pernille Bøegh Levorsen på tlf. 20 53 47 64 eller direktionskonsulent/PA Jonas Okkels Pedersen på tlf. 40 22 13 36. 
 
Ansøgningsprocedure
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.
 
Der er ansøgningsfrist fredag den 2. marts 2018 kl. 12.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11.

Ansøg nu
Kontakt
Center for Kommunikation
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
30603291
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
02-03-2018
Kviknummer
LJA-56255883
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed