Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til dataanalyse 15 timer om ugen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-02-2021
Kontakt
Københavns Kommune
Krumtappen 4
2500
Valby
Tlf
30716021
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81712005
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kunne du tænke dig at arbejde med statistikker og data og skabe nye indsigter omkring beskæftigelse og integration i København?
Så bliv en del af Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Her får du et studiejob, hvor du både får viden omkring det politiske system og masser af kompetencer, du kan skrive på dit CV.

Indgå i et centralt økonomikontor
I Centralforvaltningens to økonomikontorer får du i alt 35 kolleger. Sammen understøtter vi vores fagkontorer, det politiske udvalg (herunder borgmesteren) og vores decentrale enheder i Jobcenter København med økonomisk ekspertise, statistikker og meget mere.

Lav solide dataanalyser
Som studentermedhjælper kommer du bl.a. til at arbejde med vores politiske resultataftaler, som direktionen følger op på hver anden måned og status til det politiske udvalg. Her er du med til at levere data omkring virksomhedspraktik, udsatte borgere, integration, dagpenge og meget mere. Du får naturligvis sparring fra dine kolleger, og så snart du er lært op i vores processer, kommer du til at:

  • lave analyser og dataudtræk fra vores afrapporteringssystem Targit, som indgår i rapporteringer til ledelsen
  • sammenfatte skriftlige konklusioner af data
  • hjælpe kolleger med bestillinger fra ledelsen eller det politiske udvalg
Vi regner med, at du får faste dage, men vi tilrettelægger dine 15 ugentlige arbejdstimer ud fra dit skema.

Et godt arbejdsmiljø med lærerige opgaver
Du bliver en del af et team af akademikere og kontoruddannede med høj faglig viden om økonomi og politik. Vi har et udpræget godt arbejdsmiljø og går op i at vores studerende får lærerige opgaver. Læs mere om os som arbejdsplads her.

Indsigt i statistik og Excel
Du er skarp til tal og elsker at nørde med data. Samtidig og du er typen, der kaster et ekstra blik på dine data, hvis noget ser ud til at afvige. Med andre ord er du deltagende i opgaverne og opsøger gerne hjælp, hvis du får behov for det. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har indsigt i statistik og erfaring med Excel
  • er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for økonomi, sociologi, samfundsvidenskab eller lignende, hvor du har arbejdet med kvantitative data
  • du gerne er et par år inde i studiet
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til faglig overenskomst.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thorbjørn Rose Valentin på 2422 3496 eller Sine Thomsen på 2912 1110.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV.

Søg via nedenstående link senest mandag den 15. marts 2021

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne. Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt. Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Københavns Kommune
Krumtappen 4
2500
Valby
Tlf
30716021
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81712005
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed