Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Digital Kommunikation

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
07-10-2019
Udløber
01-11-2019
Kviknummer
LJA-76274483
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier

Er du skarp til digital kommunikation, og har du lyst til at bruge dine evner til at formidle vores forskning til bygge- og anlægssektoren? Så er jobbet som studentermedhjælper i DTU Bygs kommunikationsteam måske noget for dig.

På DTU Byg forsker vi bl.a. i bæredygtigt byggeri, indeklima, digitalisering og byggeri i Arktis. Det er kommunikationsteamets opgave at hjælpe med at formidle vores forskningsbaserede viden, så den kommer ud og bliver brugt i praksis i bygge- og anlægssektoren.

Kommunikationsteamet består af en leder, en kommunikationsmedarbejder og en studentermedhjælper. Vi kommunikerer primært via hjemmeside, sociale medier og pressen. Vi står også for den interne kommunikation på instituttet, og vi hjælper med at arrangere konferencer, rådgiver forskerne og meget andet.

Dine opgaver


Som studentermedhjælper i kommunikationsteamet skal du være med til at løse en række praktiske kommunikationsopgaver. Vi er et lille team, som arbejder tæt sammen og løfter i flok. Nogle af dine primære opgaver bliver at:

 • Opdatere hjemmesiden www.byg.dtu.dk http://www.byg.dtu.dk/
 • Opdatere DTU Bygs profiler på LinkedIn og Facebook https://www.linkedin.com/company/dtu-byg/ https://www.facebook.com/dtu.byg/
 • Udarbejde PowerPoint-præsentationer
 • Redigere og opsætte internt nyhedsbrev
 • Hjælpe med det praktiske i forbindelse med konferencer, åbent hus-arrangementer og lign.

Dine kvalifikationer


Du har nogle år tilbage af en videregående uddannelse, gerne inden for kommunikation og/eller markedsføring. Du har grundig viden om digital kommunikation og følger selvfølgelig med i udviklingen på feltet, hvad enten det handler om de aktuelle bevægelser på SoMe eller Googles algoritmeændringer. Derudover forventer vi, at du har:
 • Gode evner for skriftlig kommunikation på dansk og engelsk
 • Erfaring med at producere kreativt indhold til SoMe, herunder erfaring med at anvende programmer til redigering af visuelt indhold (fx Adobe Creative Cloud)
 • Erfaring med at arbejde med CMS (vi bruger Sitecore)
 • Gode samarbejdsevner
 • Lyst til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver
 • Ry for at være struktureret og omhyggelig i dit arbejde

Vi tilbyder dig muligheden for at indgå i et ambitiøst kommunikationsteam i et professionelt sekretariat, hvor der er rig mulighed for at opsamle erfaring med faglig formidling. Vi har en uformel og rar omgangsform med højt til loftet, og du må gerne være udadvendt og have en god portion humor.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest 1. november 2019. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Charlotte Konow på ckon@byg.dtu.dk eller administrationschef Anne Christiansen på tlf. 2712 1806, annch@byg.dtu.dk.

Alle interesserede, uanset alder, køn, evt. funktionsnedsættelse, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Aktiviteterne på DTU Byg er organiseret i seks faglige sektioner: Design og processer, Energi og installationer, Indeklima, Geoteknik og geologi, Materialer og holdbarhed samt Konstruktioner og sikkerhed. Driften af instituttet varetages af Fælles service, hvor Kommunikationsteamet hører til. http://www.byg.dtu.dk/

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
 1. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
07-10-2019
Udløber
01-11-2019
Kviknummer
LJA-76274483
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier
Beliggenhed