Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Funding Support-team

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2020
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
LJA-78868728
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

DTU Compute søger en studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt.

Om jobbet

Som studentermedhjælper bliver du tilknyttet vores Funding Support-team, som består af en håndfuld dygtige og engagerede medarbejdere, hvis arbejde primært består i at yde støtte til de videnskabelige medarbejdere, når de ansøger om forskningsmidler, samt koordinering og økonomistyring af instituttets eksisterende forskningsprojekter.

Din primære rolle i teamet vil være at stå for, at alle de videnskabelige medarbejderes forskningsprojektansøgninger og

  • bevillinger, samt anden vigtig dokumentation arkiveres korrekt i vores journaliseringssystem, kaldet DTU DOCX. I den forbindelse vil det være meget relevant hvis du har en naturlig interesse i digitale systemer og sætter en ære i at de informationer og tal der indberettes er korrekte. Du skal også gerne kunne engagere dig i at opnå et ensartet udtryk på det data der indberettes, så informationssøgning for dig og for andre gøres overskueligt. Der følger et stort ansvar med dette studiejob, da både instituttet og DTU's øverste ledelse benytter de data der genereres på baggrund af dit arbejde til fx økonomirapporter.

Ud over ovenstående, har du ansvar for løbende at lave oversigter og trække statistikker til instituttets ledelse, samt vedligeholde diverse oversigter der benyttes af Funding Support-teamet. Du vil måske også af og til blive sendt på 'detektivarbejde' i systemet for at sikre at der er helt styr på vores forskningsprojektsager. Der vil også være en vis kontakt med vores økonomi-team og resten af DTU Computes administration.

Der vil være grundig oplæring i DTU DOCX-systemet, samt mulighed for løbende sparring med både team og leder.

Om dine kvalifikationer

Da du bl.a. skal udføre en meget vigtig opgave for instituttet, hvor der kræves stor opmærksomhed på detaljen, er det afgørende at du er i stand til at arbejde fokuseret og struktureret. Du skal med tiden kunne arbejde meget selvstændigt, men samtidig ikke være bange for at søge sparring, når du er i tvivl.

På DTU Compute og i Funding Support-teamet har vi en hyggelig og uformel omgangstone - og du vil passe rigtigt godt ind hos os hvis du er udadvendt, serviceminded, ansvarsbevidst og har et godt humør.

Faglige kvalifikationer:
  • I gang med en relevant akademisk uddannelse inden for fx informatik, økonomi eller administration (du skal helst have tæt på to år (eller mere) tilbage på din uddannelse ved ansøgningstidspunkt).
  • Serviceminded
  • I stand til at sætte dig ind i komplekse og til tider tekniske problemstillinger
  • Erfaring med at læse og forstå komplekse tekster på både dansk og engelsk
  • Erfaren bruger af Excel

Arbejdstid

Det forventes, at du kan afsætte ca. 8 timer pr. uge, som fordeles på 1 hel eller 2 halve dage. Vi er meget fleksible med arbejdstiden, men forventer til gengæld at du er mødestabil.

Vi tilbyder

Et administrativt og relevant studiejob med nogen mulighed for selv at planlægge din arbejdstid. Du vil få indsigt i - og være en del af en stor uddannelsesinstitution, hvor der hele tiden udvikles og tænkes nyt.

Nuværende studentermedhjælper siger efter to års ansættelse: 'Det er et rigtig godt studiearbejde, der har forberedt mig på vigtigheden af kvalitet og dokumentation i digitale systemer, som jeg tror vil komme mig rigtigt meget til gode når jeg efter endt uddannelse skal videre ud på arbejdsmarkedet. Der er masser af fleksibilitet, godt humør, og så er Funding Supporterne et virkelig godt team'.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 26. januar 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter en kort motiveret ansøgning og CV.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Nielsen på 4525 3390 / mobil 2132 6322.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
LJA-78868728
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed