Gem annonce

Studentermedhjælper til HR Development i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81089987
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank, HR og personale

Er du analytisk og talstærk, og brænder du for HR-udvikling? Er du serviceminded og god til at løse administrative opgaver? Og ønsker du at få et bredt indblik i kompetenceudvikling og uddannelse i en stor koncern? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt studiejob

Som studentermedhjælper i HR Development får du en bred vifte af arbejdsopgaver. Du skal bl.a. understøtte og klargøre det praktiske forud for undervisning og uddannelsesforløb - herunder kommunikere med ledere og medarbejdere i hele Nykredit. Derudover er opgaverne orienteret mod HR-analyse (fx indsamling, analyse og rapportering), der sikrer et datadrevet beslutningsgrundlag. Sidst men ikke mindst skal du understøtte talent- og lederudviklingsprogrammer. Så man kan altså roligt sige, at du får en afvekslende arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens.

Opgaverne er alsidige og falder inden for såvel den analytiske arena som den administrative. Det er derfor vigtigt, at du både kan lide analyse, og at du samtidig finder de mere administrative opgaver interessante. Vi forventer desuden, at du arbejder selvstændigt og proaktivt og er analytisk stærk. Du kan forvente at blive en aktiv og integreret del af teamet og få indsigt i en bred vifte af HR-discipliner.

Dine kompetencer

Du er i gang med en videregående uddannelse og har formentlig 2-3 år tilbage af studiet. Hvilken retning, du læser, er mindre vigtigt så længe du kan se dig selv som en del af et ambitiøst HR-team i en finansiel virksomhed. Du er god til at kommunikere tydeligt på skrift, er serviceminded og er hele tiden to skridt foran. Ud over at være en habil bruger af Office-pakken (særligt Excel) skal du have erfaring med dataanalyse og -bearbejdning. Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og du formår at formidle budskaber præcist. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem helt til dørs. Som person evner du at fordybe dig og arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du har en stærk interesse for HR.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af HR Development, som er forankret i forretningsområdet People & Identity. Vi er 20 engagererede kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os er, at vi brænder for at udvikle Nykredit og vi gør det på tværs af vores teams i et uformelt og sjovt arbejdsmiljø. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt over 2-3 arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine eksamensperioder. Til gengæld forventer vi, at du er ansvarlig og fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt konsulent Therese Pilgaard Larsen, 44 55 92 57 / TLA@nykredit.dk eller chefkonsulent Henrik Georg Andersen, 44 55 12 73 / HGA@nykredit.dk 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 27. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81089987
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce