Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til HR og Kvalitet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-74806371
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studentermedhjælper til HR og Kvalitet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune (SUF).

I HR og Kvalitet er vi i alt 31 medarbejdere, studentermedhjælpere og praktikanter med forskellige uddannelser og erhvervserfaringer. Vi arbejder overordnet med kvalitetsudvikling, borgersikkerhed, kompetenceudvikling og ledelsesinformation på ældre- og sundhedsområdet i Københavns Kommune.

Vi søger en cand.cur. studerende til at indgå i udviklings- og administrative opgaver i arbejdet med borgersikkerhed og kompetenceudvikling af sundhedsfagligt personale. Der vil være opgaver bredt indenfor styrkelse af borgersikkerhed, læring af utilsigtede hændelser, kursusforberedelse samt -afholdelse samt generelt at bistå med administrative opgaver. Stillingen er berammet til 15 timer om ugen eller efter aftale.

Om dig
Vi søger en studentermedhjælper, der er engageret, nysgerrig og motiveret af at arbejde med udvikling og styrkelse af læringskultur i en politisk drevet organisation med komplekse problemstillinger og medarbejdere med forskellige uddannelsesniveauer.

Vi ønsker en studentermedhjælper, der har en sygeplejefaglig baggrund med forståelse for sundhedsvæsnet samt medarbejdernes uddannelsesniveauer.

Du er selvstændig, struktureret, engageret og i gang med en cand.cur.-uddannelse. Vi forventer, at du har kendskab til basale kvalitative og kvantitative metoder, og at du er en erfaren bruger af hele Office-pakken især Excel.

Da du får en bred kontaktflade i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, er det vigtigt du er serviceminded og imødekommende af natur.

Hvem vil være dine samarbejdspartnere
Du vil få en bred kontaktflade i hele centralforvaltningen, den fremskudte forvaltning i lokalområderne samt til medarbejdere i driftsenhederne. I HR og Kvalitet vil du indgå i et tæt samarbejde med risikomanager, sundhedsfaglige konsulenter og den anden UTH-studentermedhjælper. Der vil være mulighed for at veksle mellem opgaver afhængigt af kompetencer og muligheder.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter hvilke projekter, der er i fokus, samtidig vil der være faste arbejdsopgaver, der inkluderer administrative og udviklingsrettede aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil være

  • Deltage med risikomanager i definition og implementering af udviklings- og kulturforandringsprocesser indenfor UTH-området
  • Deltage aktivt i andre projekter f.eks. kampagne for at få flere borgere og deres pårørende til at indberette UTH; Projekt om afdækning af læringskulturen i SUF
  • Deltage i faglig sagsbehandling af borgersikkerhedssager indenfor UTH og tilsyn
  • Udviklings- og administrative opgaver i forbindelse med tilsynsområdet, f.eks. planlægning og afholdelse af informationsmøder; udarbejdelse af materiale, administration af tilsynsrapporter
  • Bidrage med databehandling i forbindelse med analyser og evalueringer
  • Kursusforberedelse og afholdelse (kursusleder) af f.eks. introduktionskurser til forbedringsmetoden; gå-hjem-møder; specialuddannelsen i borgernær sygepleje
  • Møder, planlægning af, deltagelse i og referatskrivning
  • Bistå udarbejdelsen af diverse oplæg, præsentationer, indstillinger og notater
Om stillingen
Stillingen er på 10-15 timer om ugen. Du får en fleksibel arbejdstid, som kan tilrettelægges under hensyntagen til undervisning og eksaminer.

Tiltrædelse i uge 40 eller efter aftale.

Vi har gode arbejdsforhold, som giver dig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og du vil stifte bekendtskab med at arbejde i et politisk miljø og løse opgaver inden for forvaltning og administration.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte risikomanager Tine Andreasen Limkilde på 2147 6693.

Ansøgning vedlægges CV og relevante eksamenspapirer.

Søg stillingen via nedenstående link senest den 11. september 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler uge 38Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-74806371
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed