Gem annonce

Studentermedhjælper til IT Capital Markets i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-10-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81267271
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Er du dygtig til IT? Brænder du for at arbejde med alle de systemer, der understøtter værdipapirhandlen i Nykredit? Så har vi et udfordrende job til dig.

 

Dit kommende job

Som studentermedhjælper i IT Capital Markets bliver du fra januar 2021 en del af vores tekniske team, som proaktivt sikrer stabil drift og teknisk performance på servere og databaser, som anvendes til vores aktie-, valuta- og obligationssystemer. Vores IT-platform består både af standardapplikationer og egenudviklede løsninger. Du indgår i et team, som er med til at optimere det tekniske samspil mellem de forskellige lag i den samlede arkitektur.    

 

Dine ansvarsområder

sammen med teamet er du med til at sikre, at hardware- og databaseplatforme fungerer optimalt i forhold til vores tradere og øvrige teams i IT Capital Markets. Du er selvkørende og kvalitetsbevidst, og du tager ansvar for teamets og egne opgaver. Vi forsøger konstant at forbedre vores processer, og det skal du være med til. Dine arbejdsopgaver vil variere, da de afhænger af, hvor der er behov for fokus. Det første halve år vil din primære opgave være at hjælpe til med Windows 10-opgradering. Vi skal teste og sende software til pakning, og det vil vi gerne have dig til at hjælpe med. Opgaverne vil herudover bl.a. bestå i at:

  • hjælpe med at sørge for, at både produktions- og ikkeproduktionsmiljøer kører samt være med til at sikre stabilitet og teknisk performance på netværk, servere og databaser

  • assistere ved opgraderinger

  • bestille, teste og implementere nye softwarepakker

  • yde teknisk support og herunder teknisk kontakt til interne og eksterne leverandører

  • vedligeholde dokumentation.

 

Der er mulighed for at kode automatiseringer af arbejdsprocesser, hvis du har interesse for det.

 

Du har erfaring med

Vi forstiller os, at du er godt i gang med en relevant uddannelse, som fx datamatiker, datalog eller IT-ingeniør. Du har opnået gode faglige resultater og er vant til at arbejde struktureret med opgaver. Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde både i teamet og med andre samarbejdspartnere. Kendskab til datakommunikation og netværk - både hardware og software er ønskeligt.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til:

  • Windows-operativsystemerne Windows 7 og Windows 10

  • Windows 2008- og 2012-servere

  • scriptsprog som Windows PowerShell og Windows Batch

  • LINUX

 

Din nye arbejdsplads

IT Capital Markets er en del af Digital, Change & IT, og vi er placeret i hovedsædet på Kalvebod Brygge 1-3 i København. Du bliver en del af et agilt team, der består af fem fagligt stærke specialister. Vi får supportopgaver og udviklingsopgaver fra forretningen og andre agile teams, og vi løser opgaverne i samarbejde med vores interessenter. Vi er fleksible mht. dine eksamensperioder, og i forhold til hvor arbejdstiden lægges, og der er også mulighed for at arbejde hjemmefra. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, Når vi er ovre corona, har vi som et ekstra plus en god kantine, og der er fredagsbar en gang om måneden for hele Nykredit. Derudover har vi også et studenternetværk med en række sociale arrangementer, som du bliver inviteret til.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt seniorspecialist Steen Hansen, 44 55 19 32.

 

Ansøgningsfrist: 2. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81267271
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed
Gem annonce