Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til kommunikation

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
01-10-2019
Udløber
28-10-2019
Kviknummer
LJA-76075597
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en studentermedhjælper til ansættelse i Stakeholder Management-kontoret. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Stillingen er knyttet til den nationale fejring af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. DTU er initiativtager til og tovholder på fejringen, som foregår i hele 2020, men projektet planlægges i et samarbejde med en række projektejere: Astra, Experimentarium, Danske Universiteter og Videnskabernes Selskab.

Vi søger en nysgerrig studerende, der kan biddrage med en bred vifte af kommunikation - herunder både sociale medier, pressehåndtering og web. Derfor skal du forstå målgrupper og være god til storytelling, så du kan lave indhold til vores sociale medie platforme, producere nyheder til vores hjemmeside, skrive udkast til pressemeddelelser og hjælpe med diverse kommunikationsopgaver, som opstår løbende.

Dine opgaver:

 • Produktion af indhold til Sociale Medier - primært Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Udvikle og producere skriftligt indhold til hjemmeside - herunder pressemeddelelser og nyheder
 • Håndtering af presse og medier i forbindelse med HCØ2020-events
 • Assistere ved diverse kommunikationsopgaver, der opstår på kontoret

Vi forventer at du:
 • Studerer en relevant uddannelse - måske inden for kommunikation eller journalistik
 • Taler og skriver flydende på dansk og engelsk
 • Er dygtig til at skrive, vinkle og fortælle gode historier
 • Har indsigt i, hvordan virksomheder kommunikerer på sociale medier
 • Arbejder systematisk, selvstændigt og detaljeorienteret
 • Er fleksibel, udadvendt og omstillingsparat
 • Bevarer både overblik og et stort smil i en travl hverdag

Hvad tilbyder vi dig?


Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at få en bred kontaktflade. Både internt på DTU, men også med eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at blive en del af Stakeholder Management-kontoret, hvor vi sidder 11 medarbejdere, der altid løfter i flok. Det betyder også, at du hurtigt får et stort ansvar, men hvor vi altid forventer, at du eksekverer på dine opgaver. Du vil få udfordrende og spændende arbejdsopgaver inden for medieproduktion, og du får mulighed for at dygtiggøre dig og få erfaring inden for kommunikation og sociale medier.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat). Den ugentlige arbejdstid forventes at være 10-15 timer fordelt på 2-3 dage. Der kan forekomme aftenarbejde og eventuelle rejsedage i forbindelse med events i 2020.

Ansættelsen løber til udgangen af december 2020.

Arbejdsstedet er Anker Engelunds Vej, Bygning 101A, DTU Lyngby campus.

Ansøgning og kontakt


Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. november 2019. Åbn linket 'Ansøg online', hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV. Vi forventer at holde samtaler i uge 45.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Mathias Lilholt på matlil@dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
01-10-2019
Udløber
28-10-2019
Kviknummer
LJA-76075597
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed