Gem annonce

Studentermedhjælper til Kommunikation

U/NORD - Milnersvej

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
25-03-2020
U/NORD - Milnersvej
Milnersvej 48
3400
Hillerød
Tlf
91330050
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
08-04-2020
Kviknummer
LJA-79944137
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Interesserer du dig for uddannelser? Er du god til at kommunikere på digitale medier? Har du lyst til at arbejde med vores forskellige rekrutteringsaktiviteter? Så er det dig, vi søger som studentermedhjælper.

Din indsats skal bidrage til, at U/NORDs uddannelser bliver synlige for unge og deres forældre. Du skal i samarbejde med den øvrige organisation skabe indblik i, hvilke uddannelser vi har, og hvad man kan bruge dem til.

Du bliver en del af teamet Kommunikation og Elevrekruttering, der står for web, presse, SOME, grafiske materialer, marketing og koordinering af rekrutteringsaktiviteter. Vi er et relativt nyt team på fem personer. Vi har høje ambitioner, høj faglighed og højt humør.

Om jobbet

Dit arbejde bliver grundlæggende at vise og fortælle historier om vores mange uddannelsesmuligheder inden for både gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser. Vi forestiller os, at du er med til at kommunikere både digitalt og til de forskellige aktiviteter, vi har i løbet af året. Vores strategiske fokusområder er faglighed, trivsel, innovation og bæredygtighed og fungerer som pejlemærker for de historier, vi gerne vil formidle på sociale medier og på vores hjemmeside www.unord.dk.

Her har vi brug for hjælp til følgende:

 • Være med til at optimere vores digitale tilstedeværelse på tværs af medier
 • Producere indhold til vores sociale medier.Redigere indhold til vores hjemmeside både i form af tekst og billeder
 • Bidrage til videreudvikling af vores hjemmeside
 • Være med til kreativ udvikling af kampagner og events
Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for fx kommunikation, journalistik eller markedsføring. Som person er du udadvendt og god til at vinkle historier fra U/NORDs elever og uddannelser. Derudover har du følgende kompetencer:

 • Er iderig og kreativ.
 • Har erfaring med hjemmesider
 • Har kendskab til at bruge sociale medier professionelt
 • Kender til forskellige sociale mediers styrker og svagheder
 • Har erfaringer med at afholde events
 • Har blik for kundeservice
 • Har blik for forskellige målgrupper
Er det noget for dig?

Så send din ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. relevante bilag via ovenstående link senest den 8. april 2020. Stillingen er på 15 timer pr. uge og tidsbegrænset til den 15. november med mulighed for forlængelse.

Ansættelse

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med HKSTAT.

Det er et krav for ansættelsen, at der kan fremvises en ren børneattest.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for kommunikation og elevrekruttering Christine Holm Donatzky på tlf. 91330044 eller chd@unord.dk.

U/NORD arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet repræsenterer et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
U/NORD - Milnersvej
Milnersvej 48
3400
Hillerød
Tlf
91330050
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
08-04-2020
Kviknummer
LJA-79944137
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce