Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
02-08-2019
Kviknummer
LJA-74377789
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

DTU Skylab søger en studentermedhjælp med stærke kommunikative kompetencer, herunder erfaring med webdesign og kommunikation på sociale medier.

DTU Skylab er universitetets hub for innovation & entreprenørskab, som i dag huser et pulserende miljø med aktiviteter så som start-up support, kurser og virksomhedssamarbejde. I sin 5-årige levetid har DTU Skylab udviklet sig til et levende innovationshus med bl.a. kontorfaciliteter, eventlokaler, loungeområde samt labs- og prototypeværksteder. Den foreløbige kulmination på udviklingen er en nylig markant donation fra den A.P. Møllerske Støttefond, som muliggør en meget ambitiøs udvidelse af de eksisterende faciliteter i det kommende år.

Det nye DTU Skylab skal fungere som synergiskabende koblingspunkt mellem studerende, forskere, startups og erhvervsliv i et tværfagligt økosystem for teknologi og forretning.

Vi søger en studentermedhjælper, som kan hjælpe med at løse en lang række kommunikationsopgaver via sociale medier, vores hjemmeside samt på øvrige kanaler og platforme.

Arbejdsopgaver

 • Producere posts til sociale medier
 • Vedligeholdelse af hjemmeside (Sitecore)
 • Vedligeholdelse og opdatering af kalender
 • Diverse grafiske opgaver
 • Hjælp i forhold til mindre videoproduktioner

Vi forventer, at du:
 • Har en stærk kommunikationsfaglig baggrund og har mindst et år tilbage af dit studie
 • Har flair for IT og (ideelt set) kendskab til Sitecore eller programmering ift. webudvikling
 • Har erfaring med og interesserer dig for brug af sociale medier, særligt Facebook, Twitter og Instagram
 • Har erfaring med grafisk arbejde i Adobe Illustrator og/eller Indesign
 • Kan have to faste arbejdsdage per uge og arbejde omkring 10-15 timer per uge
 • Du er struktureret og har et stærkt overblik, gerne lidt forudseende, selvom du har mange parallelle opgaver
 • Du skriver og taler dansk og engelsk på et meget højt niveau og har et kreativt ordforråd.

Som person er du initiativrig og sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet. Dine opgaver kommer til at variere meget, og det er derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket, når det går stærkt og er klar til at takle nye opgaver med stort gå-på-mod.

Vi tilbyder

Et udfordrende og selvstændigt studenterjob i et meget levende miljø med fart på. Du vil blive en del af et hus, som er i rivende udvikling, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på det.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat). Stillingen er tidsbegrænset til 1 år og forventes besat pr. 15. august 2019 eller snarest herefter.

Ansættelse som studentermedhjælp med 10-15 timer pr. uge samt fleksible arbejdstider, så du stadig kan passe dit studie. Arbejdssted er DTU Lyngby Campus i regi af DTU Skylab.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 2. august 2019 . Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Samtaler finder sted i uge 32 og 33.


Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Munkebo Hussmann på 4071 0060 eller Community Manager Uffe Frandsen på 9351 0785.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
02-08-2019
Kviknummer
LJA-74377789
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed