Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Koncern HR, Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-02-2020
Kontakt
Region Syddanmark
Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf
20217392
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
25-02-2020
Kviknummer
LJA-79322888
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Brænder du for at arbejde med rekruttering og har du lyst til at bidrage til at Region Syddanmark også fremadrettet kan tiltrække de bedste medarbejdere ved at analysere, koordinere og planlægge employer branding initiativer? Ønsker du samtidigt at få erfaring på CVet, inden du afslutter studiet, så er det måske dig vi søger til et studiejob i Koncern HR i Region Syddanmark.

Som studentermedhjælper i Koncern HR, vil du blive tilknyttet HR Sekretariatet, der blandt andet arbejder med rekruttering, arbejdsmiljø og sekretariatsbetjening.

Opgaverne

Du kommer til at bidrage til driftsopgaver i rekrutteringsprocessen. Derudover skal du være med til at analysere, koordinere og planlægge nogle af de initiativer, vi arbejder med i forhold til rekruttering af nye medarbejdere og employer branding.

Du vil komme til at arbejde med følgende:

  • Support i rekrutteringssystem samt fælles mail
  • Vedligeholde data i rekrutteringssystem
  • Kvalificere stillingsopslag
  • Opslå stillinger
  • Udtrække statistik
  • Indkalde kandidater til samtale
  • Udsende testlinks samt booke kandidater til testtilbagemeldinger
  • Fakturering
På sigt kommer jobbet til at inkludere opgaver som messekoordinering og andre opgaver indenfor employer branding.

Uddannelse og erfaring
Du er i gang med en relevant længerevarende uddannelse. Du har afsluttet din bachelor og er lige startet på kandidatuddannelsen eller du står lige foran at bestå din bachelor.

Din profil
Dine opgaver spænder bredt fra kvalificering af stillingsopslag, hvor vi forventer, at din skriftlige kommunikation er i top, til mere systemmæssige driftsopgaver, hvor vi gerne ser, at du går engageret, struktureret og med god kvalitet i detaljen til både opgaver og systemer. Du skal derfor have gode it-kundskaber og være hurtig til at sætte dig ind i noget nyt.

Vi forventer desuden, at du er nysgerrig på rekrutteringsdisciplinen og interesseret i kommunikation. Du er serviceorienteret, hurtig til at sætte dig ind i nye områder, og formår at se de store linjer, samtidig med at du kan skabe resultater sammen med andre.

Derudover forventer vi, at du har lyst til at indgå i og bidrage til afdelingens liv både fagligt og socialt.

Du vil få mulighed for faglig læring og udvikling, indflydelse på arbejdsopgaverne og et bredt indblik i, hvordan der arbejdes med tiltrækning og rekruttering på en af Danmarks største arbejdspladser.

Om afdelingen
Region Syddanmark er én af landets største arbejdspladser med over 24.000 medarbejdere. Regionshuset i Vejle har ca. 800 medarbejdere hvoraf Koncern HR, som er én af stabene i regionshuset, består af ca. 85 medarbejdere. Koncern HR rådgiver, udvikler og løser HR opgaver på koncernniveau, som komplementerer de lokale HR afdelinger på sygehusene. Koncern HR er samtidig lokal HR funktion for regionshuset og socialområdet. Du indgår i HR Sekretariatet, der ud over rekruttering arbejder med sekretariatsbetjening af Hoved- og MED- udvalg, strategisk arbejdsmiljø og kommunikation. Vi er i alt 15 medarbejdere i afdelingen.

Din arbejdsplads bliver i regionshuset i Vejle, kun 10 minutters gang fra banegården.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende regler. Vi kan i fælleskab aftale dine arbejdstider, så de passer med dit studie.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Camilla Skytte Behrendsen på camilla.skytte.behrendsen@rsyd.dk eller mobil: 29 20 81 73.

Ansøgningsfristen er d. 3. marts. Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 10. marts. Efter 1. samtale vurderes det hvorvidt, der er behov for 2. samtale. Der gennemføres en kognitiv test inden 1. samtalen.

Ansøg nu
Kontakt
Region Syddanmark
Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf
20217392
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
25-02-2020
Kviknummer
LJA-79322888
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed