Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til lydredigering af podcasts fra kulturarrangementer

Det Kgl. Bibliotek København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Det Kgl. Bibliotek København
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København K
Tlf
22650077
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78890931
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Det Kgl. Biblioteks Kulturafdeling søger en studentermedhjælper til ca. 5 timers ugentlig arbejde til lettere lydredigering af optagelser fra kulturarrangementer i Den Sorte Diamant. Stillingen er ledig til besættelse 15. februar 2020.

Kulturafdelingen
Kulturafdelingen har ansvar for Det Kgl. Biblioteks kulturelle aktiviteter og formidling, herunder udstillinger, koncerter, foredrag og litteraturarrangementer i Den Sorte Diamant. Afdelingen har desuden ansvaret for udlejning af lokaler samt ansvar for driften af butikken i Den Sorte Diamant og kulturklubben Diamantklubben.

Dine opgaver
Du vil indgå i Team Kommunikation, Service og Formidling, og du vil bearbejde lydoptagelser fra arrangementer i Dronningesalen i Den Sorte Diamant. Din opgave bliver at sørge for at gøre de rå lydoptagelser klar til at blive lagt ud til afspilning på vores hjemmeside: Gennemlytning, lettere redigering, justering af lydniveauer mv., indsættelse af indledning og afslutning samt upload til Podbean og Soundcloud.

Arbejdstiden vil normalt være i dagtimerne. Nogle opgaver ville skulle løses på aftalte tidspunkter (for eksempel dagen efter et stort arrangement), mens andre opgaver vil være fleksible i forhold til, hvornår det passer dig.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du:

  • læser på relevant uddannelse inden for kommunikation eller formidling
  • har erfaring med lydredigering
  • har flair for auditiv formidling
  • er imødekommende og ansvarsbevidst
  • arbejder selvstændigt
For at komme i betragtning til stillingen skal du være aktiv studerende ved en lang- eller mellemlang videregående uddannelse.

Løn
Ansættelse og aflønning sker som studentermedhjælp i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk ved at klikke på knappen Søg Stillingen allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside på http://www.kb.dk/da/kb/jobs/. Vedlæg dit CV og gerne links til tidligere arbejde med lyd- og videoredigering. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions på 7244 0644.

Ansøgningen skal være modtaget senest mandag den 19. januar 2020.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte kommunikationskoordinator Uffe Paulsen på ufp@kb.dk eller 9132 4207.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 850 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr.

.Ansøg nu
Kontakt
Det Kgl. Bibliotek København
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København K
Tlf
22650077
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78890931
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed