Gem annonce

Studentermedhjælper til økonomi samt Stab for Forskning og Udvikling

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
15-10-2020
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81274448
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi er i gang med en gennemgribende forandring af projekt- og økonomifunktionen med nye systemer, arbejdsgange og vejledninger, og vi har derfor brug for dig som studentermedhjælper. Du bliver en del af et tværgående team, der med et højt ambitionsniveau, leverer sikker drift og understøtter organisationen. Dine opgaver er placeret i både Økonomi og Stab for Forskning og Udvikling.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at højne kvaliteten af de videregående uddannelser og gøre vores uddannelser synlige i regionen. I Økonomi og Stab for Forskning og Udvikling understøtter vi denne ambition. Vores fornemste opgave er, at ledere og forskere oplever en professionel og kompetent sparring, når vi understøtter dem i at træffe gode valg til Absalons bedste.

Din profil
Vi søger dig, fordi du kan genkende dig selv i nedenstående profil:

Du har interesse for administration og kommunikation. Du er motiveret for at sætte dig ind i regler, procedure og praksis på området og har lyst til at udvikle dine kompetencer.

Du er velbevandret i Office-pakken , særligt Excel og Word, og har generelt flair for IT. Du har gode skriftlige kompetencer. Er struktureret og ikke bange for at komme helt ned i detaljen. Du har overblik i løsningen af dine arbejdsopgaver, og du formår at træffe kvalificerede beslutninger og omsætte dem til handling efter relevant sparring. Du opsøger viden og spørger ind.

Du besidder et stort servicegen og er mødestabil. Du har gode samarbejds- og formidlingsevner og er ansvarsbevidst og løsningsorienteret. Som person har du ro og overblik i pressede situationer, og du er god til at planlægge og følge op på dine arbejdsopgaver.

Derudover forventer vi os, at du:

  • er i gang med en relevant uddannelse inden for økonomi, forvaltning eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har mere end et år tilbage af din uddannelse.

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver vil spænde bredt under hensyn til økonomi og Stab for Forskning og Udviklings aktuelle behov. Dine opgaver omfatter:

Diverse administrative opgaver. Du skal være med til at understøtte Excel-registrering af eksternt finansierede projekter og kommunikere med projektlederne om dette. Derudover skal du journalisere diverse bilag og afstemme timesedler.

Bidrage til formidling. Du vil blive involveret i at lægge vejledninger på Absalons intranet og i at læse korrektur og understøtte opsætning af materiale i Word.

Kalenderstyring og praktisk mødeafvikling. I mindre omfang skal du bidrage til mødeindkaldelser og udarbejde mødemateriale.

Dine kolleger
Du bliver en del af økonomi med reference til teamlederen for Team Projekt. Dele af dine opgaver ligger i Stab for Forskning og Udvikling, hvor du også får en kontaktperson. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og kvalitet i vores opgavevaretagelse.

Dit arbejdssted bliver Slagelsevej 7, 4180 Sorø. Du skal være indstillet på, at du enkelte gange skal møde på et af vores andre campusser. I påsken 2021 flytter vi til nye, spændende rammer i et ny opført campus i Slagelse, helt tæt på stationen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til lokal løn.
  • Stillingen er på deltid og tidsbegrænset i perioden den 1. december 2020 til og med 31. maj 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder Martin Skude Rasmussen på telefon 7248 1087
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest den 27. oktober 2020.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 3. november 2020.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 12 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Det Nationalhistoriske Museum

Kulturministeriet, Departementet
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81274448
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce