Gem annonce

Studentermedhjælper til Optagelsesteamet i Studieservice

Administration + Efter- og videreuddannelser

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Administration + Efter- og videreuddannelser
Tagensvej 18
2200
København N
Tlf
23733306
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74763244
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du studerende og arbejder struktureret? Har du lyst til at få mulighed for at arbejde med administration, sagsbehandling og generel optagelsesvejledning? - Så har vi måske et studiejob til dig.Optagelsesteamet i Studieservice varetager vejledning af studerende, der søger om optagelse på Københavns Professionshøjskoles uddannelser, sagsbehandling af indkomne ansøgninger og kommunikation med ansøgere i forbindelse med tilbud eller afslag på studiepladser. Du vil komme til at indgå i samarbejde med de øvrige medarbejdere, som er et lille specialistteam på 9 engagerede kollegaer.Om jobbet
Vi kan tilbyde dig et job i et dynamisk og spændende miljø, hvor du skal være med til at levere administrativ understøttelse af høj kvalitet med en fleksibel tilgang.Arbejdsopgaverne kan være at: • varetage registreringsopgaver i vores studieadministrative system (SIS)
 • besvare mails og telefoner fra ansøgere og optagne
 • hjælpe med afvikling af optagelsessamtaler på læreruddannelsen
 • vurdere kvote 2-ansøgninger
 • understøtte afdelingen med forskellige administrative og praktiske ad-hoc opgaver.
Om dig
Du er i gang med din bacheloruddannelse og ser et længere perspektiv i en ansættelse som studentermedhjælper hos os.Vi lægger vægt på, at du: • er selvkørende, detaljeorienteret og systematisk arbejdende
 • kan se sammenhænge og er lærenem
 • er rolig og kan holde hovedet koldt med mange opgaver og i travlhed op til deadlines
 • kan arbejde gennemsnitligt to dage om ugen
 • er studerende på en videregående uddannelse og gerne med et antal år tilbage på studiet, samt kan arbejde ekstra i sommerperioden.


Det vil være en fordel, hvis du:

 • er stærk i IT generelt
 • har erfaring fra lignende jobs


Din Arbejdsplads
Som studentermedhjælper i Studieservice bliver du en del af et spændende administrationsfagligt miljø, som indgår i Københavns Professionshøjskoles (KP) samlede arbejdsfællesskab.

Din primære tilknytning vil være til Optagelsesteamet. Her vil du bl.a. få opgaver inden for sagsbehandling og vejledning generelt.

Studieservice har ca. 160 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation.Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med tiltrædelse pr. 1. oktober eller hurtigst muligt derefter.Du bliver ansat som studentermedhjælper og din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen er afhængig af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer om ugen. Tilrettelæggelsen af arbejdstiden aftales individuelt.

Arbejdspladsen er Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole og om vores strategi på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nina Thestrup nith@kp.dk tlf. 4189 7702 eller Stine Ferslev stfe@kp.dk tlf. 5163 2658

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest onsdag den 21. august 2019.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 28. august 2019.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Administration + Efter- og videreuddannelser

Administration + Efter- og videreuddannelser
Administration + Efter- og videreuddannelser
Tagensvej 18
2200
København N
Tlf
23733306
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74763244
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce