Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Performance, Data & Reporting

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81389353
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du interesse for at levere den bedste rapportering Nykredits kunder kan få på Wealth-området, og har du en naturlig interesse for data og performancemåling? Er du klar til en karriere, der altid er i bevægelse?

 

Spændende studiejob i Wealth Management

Performance, Data & Reporting er placeret i Wealth Management, og vi har ansvaret for udvikling af og support på performancemåling og -rapporteringer både internt og eksternt. Vi har til opgave at sørge for, at kunderne får den rette rapportering med det rette indhold og inden for den tidsramme, vi har lovet kunderne.

 

Du får en bred kontaktflade og bl.a. ansvar for:

  • udarbejdelse af interne og eksterne rapporteringer til kunder

  • behandling og præsentation af større datasæt i Excel og SQL

  • udarbejdelse af bestyrelsesmateriale

  • kontakt med kunder vedr. deres løsninger

  • optimering af eksisterende rapporteringsløsninger

  • udvikling af nye rapporteringsløsninger.

 

Du ser muligheder og er kreativ og engageret

Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående finansiel eller økonomisk uddannelse som fx cand.polit, eller cand.merc., og at du minimum har gennemført to år af uddannelsen. Det er vigtigt, at du som udgangspunkt har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og -værktøjer og har lyst til at udforske mulighederne disse indeholder. Derudover forventer vi, at du har flair for at regne og for IT, samtidig med at du evner at overskue og præsentere mindre og større datasæt på en enkel og letforståelig måde.

 

Du er ambitiøs, iderig og ansvarsbevidst 

Du har gåpåmod, tager initiativ, engagerer dig, søger ansvar og er meget serviceminded. Du er god til at tænke nyt og er kreativ i din opgaveløsning. Derudover er du god til at samarbejde og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Du er imødekommende og tager gerne kontakt til andre for at finde løsningen på eventuelle udfordringer.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Performance, Data & Reporting, som består af 17 kolleger, hvoraf fem er studentermedhjælpere. Din arbejdstid udgør op til 15 timer ugentligt, og vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder og lignende. Til gengæld forventer vi også, at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt seniorspecialist Lars Fabricius Olsen, LFO@nykredit.dk  

 

Ansøgningsfrist: 30. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81389353
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed