Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Persondatajura i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80650157
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Jura

Læser du jura og har du lyst til at arbejde med persondataområdet? Så er du måske vores kommende kollega. 

 

Hvem er vi?

Persondatajura er en del af Nykredits juridiske afdeling, og vi yder juridisk support til Nykredit-koncernens selskaber inden for persondataområdet. I Persondatajura er vi et team på syv medarbejdere, der vægter både det faglige og sociale højt.

 

Dit kommende job

Som studentermedhjælper kommer du både til at arbejde meget selvstændigt og i tæt samarbejde med afdelingens specialister. Du skal derfor have interesse for at arbejde løsnings- og forretningsorienteret med en bred vifte af opgaver af både juridisk analytisk og praktisk karakter. Du kommer bl.a. til at:

  • bistå teamet med projekter inden for fx udarbejdelse af sletteregler

  • gennemgå og opdatere forretningsgange og besvarelse af afdelingens fællespostkasse

  • bistå med udarbejdelse af præsentationer samt opdatere diverse kommunikation og vejledninger på Nykredits intranet

  • løbende gennemgå relevant retspraksis og afgørelser på det persondataretlige område med henblik på at formidle relevant viden til Persondatajura-teamet

  • løse løbende juridiske ad hoc opgaver inden for persondataretten.

 

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt på to-tre dage, men i perioder kan det være nødvendigt at lægge en ekstra indsats, når en deadline skal nås, ligesom vi naturligvis er fleksible i eksamensperioder.

 

Ambitiøs, fleksibel og imødekommende

Du er studerende på en juridisk uddannelse fx jura eller erhvervsjura og har mindst et par år tilbage af dit studie. Vi forventer, at du har interesse for det persondataretlige område og finansielle område, det er tillige en fordel, hvis du har kendskab til Nykredit-koncernen. Vi lægger endvidere vægt på, at du er analytisk, arbejder struktureret og er god til at overholde deadlines. Du har et godt humør og ønsker at bidrage til det gode samarbejde og sociale miljø på arbejdspladsen.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt specialist Anne-Sofie Hansen, 44 55 26 98.

 

Vi glæder os til at modtage ansøgning, CV og eksamenskarakterer fra dig hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 2. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job

Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek

Koldingbibliotekerne, Kolding Bibliotek
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80650157
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Jura
Beliggenhed