Gem annonce

Studentermedhjælper til P/L Reporting

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
13-12-2020
Kviknummer
LJA-81402799
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Interesserer du dig for handel med finansielle instrumenter? Og vil du være en del af teamet, der gennem konsistent og effektiv rapportering leverer det daglige regnskab for Markets og Treasury? Du får samtidig mulighed for et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle sektor.

 

Dit kommende job

I stillingen får du mulighed for at lære, hvordan en Markets- og Treasury-funktion fungerer fra en regnskabsmæssig vinkel. Du er i tæt dialog med dealere og porteføljemanagere for at sikre effektiv og rettidig rapportering. Til at udarbejde regnskabet bruger vi bl.a. de prisningsmodeller, der også anvendes i Front Office.

 

Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • udarbejde det daglige regnskab i Markets og Treasury

  • følge op på resultatet i Markets og Treasury

  • effektivisere regnskabsprocessen

  • afstemme og kontrollere regnskabet

  • assistere analytikerne i forbindelse med projekter og med ad hoc-opgaver.

 

Ansvaret, du får, vokser i takt med dine kompetencer og din faglige udvikling.

 

Du er detaljeorienteret, struktureret og ansvarsbevidst

Du er kendetegnet ved dit fokus på detaljen og din stærke kvalitetssans. Du arbejder både struktureret og selvstændigt, og så er du analytisk i din tilgang til opgaveløsning. Af natur er du meget nysgerrig, hvilket betyder, at du gør en dyd ud af at forstå aktuelle opgaver og problemstillinger.  Sidst, men ikke mindst har du det godt med at tænke nyt og søge viden, samtidig med du tager meget ansvar for egen læring.

 

Vi forestiller os, at du er i gang med andet eller tredje år af en videregående økonomisk uddannelse som fx stud.polit, stud.oecon, stud.scient.oecon eller stud.HA. Derudover har du interesse for finansiering, regnskab, programmering, værdiansættelse af finansielle instrumenter og udviklingen på de finansielle markeder. Vi forventer, at du har masser af gåpåmod og drive. Erfaring med SAS, Python, SQL eller VBA er en fordel.

 

Din nye arbejdsplads

Afdelingens studenterteam består af tre studentermedhjælpere, som varetager den daglige rapportering. I afdelingen har vi meget fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, så der vil være masser af muligheder for udvikling. Vi er beliggende på Kalvebod Brygge i København.

 

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen fordelt på to til tre arbejdsdage med mulighed for fleksibilitet i eksamens- og ferieperioder.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Rasmus Ulrich Engelstad Sørensen, 44 55 13 45.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 13. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
13-12-2020
Kviknummer
LJA-81402799
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce