Gem annonce

Studentermedhjælper til projektkoordinering

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
10-10-2020
Kviknummer
LJA-81080497
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) søger en dygtig studentermedarbejder 10-15 timer om ugen. Vi søger en studerende, der kan arbejde selvstændigt med projektkoordinering og kommunikation på to forskningsprojekter om digital ledelsesudvikling, og som kan indgå i løbende administrative opgaver i projekterne. Du skal bl.a. bistå forskningsprojektet iLEAD, som du kan læse mere om på projektets hjemmeside www.ilead.digital.

Center for Ejerledede Virksomheder (ved Department of Accounting, Copenhagen Business School) har til formål at forbedre ledelse og ejerskab i danske ejerledede virksomheder dvs. de små og mellemstore virksomheder som (kort fortalt) er ejet og ledet af den samme person, og som udgør 80% af danske virksomheder. Vi udvikler ny forskningsbaseret viden og værktøjer, som anvendes til at udvikle ledelse, ejerskab og ejerskifte i små og mellemstore ejerledede virksomheder i Danmark, www.cbs.dk/cev.

Om dig

Arbejdet vil hovedsageligt bestå i at assistere projektledelsen med projektkoordinering samt varetage kommunikationsopgaver, bl.a. formidling på sociale medier og hjemmesider, dialog med relevante målgrupper og deltagende ledere, samt formidling af projekterne og viden herom. Det er derfor et must, at du har stærke skriftlige og mundtlige formulerings- og formidlingsevner på dansk og engelsk, og kan formidle viden. Derudover lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, systematisk og samvittighedsfuldt og organisere dit arbejde, så deadlines overholdes. Det er vigtigt, at du har stærke IT-kundskaber, kan holde overblikket og ikke er bange for at lære nyt. Vi forventer, at du er en team-player, da vi er ca. 10 forskere og medarbejdere involveret i projekterne samt flere erhvervspartnere.

Hvad kommer du til at lave?

Du får som studentermedarbejder mulighed for at deltage i forskningsprojekter, hvor fokus er at skabe evidensbaseret effektiv digital ledelsesudvikling. Opgaverne vil spænde fra administrative opgaver over kommunikations- og formidlingsopgaver til løbende projekthåndtering og ad hoc opgaver i projektledelsen. Opgaverne løser du i samarbejde med forskere og medarbejdere i projektgruppen, men opgaveløsningen vil kræve en selvstændig indsats.

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden forventes at være på omkring 10-15 timer ugentligt, som er fordelt på 1-2 faste dage - og ellers efter behov. Vi yder gensidig fleksibilitet, hvor vi planlægger efter travlhed med mulighed for tilpasning specielt i eksamensperioder.

Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Timelønnen udgør mellem kr. 116 og kr. 126 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor. Pensionsbidraget udgør 10,28 % af de pensionsgivende løndele. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgning

Send venligst ansøgning, CV og karakterudskrift senest d. 1. oktober til jpj.ccg@cbs.dk.

For yderligere information om jobbet kan Jette Jørgensen kontaktes på jpj.ccg@cbs.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Copenhagen Business School
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
10-10-2020
Kviknummer
LJA-81080497
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce