Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Real Estate Operations

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749430
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at betjene Nykredits største ejendomskunder på AML-området og sammen med dine kolleger understøtte og medvirke til, at vi bliver Bedst til kunder og samtidig er compliant? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Real Estate er en del af Corporates & Institutions (C&I), der servicerer Nykredits største erhvervskunder, herunder børsnoterede selskaber, ejendomskoncerner, institutionelle kunder samt andelsboliger og almene boliger.

I Real Estate håndterer vi Nykredits største ejendomskunder, der består af både store danske ejendomskunder, udenlandske ejendomsinvestorer i Danmark samt ejendomsinvestorer i Sverige, Tyskland og Finland. Real Estate Operations er ansvarlig for at understøtte enhederne i Real Estate og sikre høj transaktionssikkerhed, relevant dokumentation, fokus på lønsomhed/kapitaloptimering og ikke mindst sikre AML processen.

Vi har fokus på videndeling, samarbejde og feedback, da vi tror på, at vi skal støtte og udfordre hinanden for at nå de bedste resultater sammen og for vores kunder.

Dit kommende job

I C&I tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet. Du skal sammen med kolleger i Real Estate Operations håndtere AML-opgaver i C&I Real Estate, og derudover er der rig mulighed for indsigt i og forståelse for håndtering af store ejendomskunder.

Du skal i tæt samarbejde med eksisterende specialister på AML-området:

  • sørge for, at compliance, AML mv. bliver overholdt, både i forbindelse med onboarding af nye kunder og ajourføring på eksisterende kunder

  • identificere og registrere i Nykredits systemer

  • indhente, kontrollere og verificere dokumentation på kunder herunder scanne og arkivere

  • kommunikere skriftligt og mundtligt med både kolleger og kunder.

 

Din erfaring

Du har kendskab til og/eller interesse for AML på ejendoms- og erhvervssegmentet. Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt og besidder ansvarsfølelse for både dine egne og teamets fælles opgaver. 

Dig som person                                                                                                                                            

Du trives med både at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt, opsøgende og har et gåpåmod. Desuden har du lyst til at lære nyt. Frem for alt er du ansvarlig, detaljeorienteret og trives med både de administrative opgaver og samarbejdet med kolleger og kunder.

Din nye arbejdsplads

Corporates & Institutions, hvor vi samlet er 200 medarbejdere, holder til på Kalvebod Brygge 47 i København.

Arbejdstiden er op til 15 timer ugentligt med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ferier samt ved spidsbelastninger på jobbet.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Torben Plambæk, 20 41 45 64.

Vi glæder os til at modtage ansøgning, CV og eksamenskarakterer fra dig hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749430
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed