Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Region Hovedstadens Akutberedskab

Den Præhospitale Virksomhed

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Den Præhospitale Virksomhed
Telegrafvej 5
2750
Ballerup
Tlf
26277974
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
25-03-2019
Kviknummer
LJA-71532150
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du god til at skrive, og kan du vinkle historier til forskellige målgrupper? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger i Region Hovedstadens Akutberedskab. Vi hjælper borgerne, når de har akut brug for hjælp ved sygdom og skade.

Intern og ekstern information
Som studentermedhjælper vil du komme til at skrive nyheder til Akutberedskabets intranet, hjemmeside og sociale medier. Det kan være alt fra at informere internt om besøg og events i Akutberedskabet til at formidle gode råd om influenza og forskningshistorier på sociale medier.

Derudover vil du komme til at hjælpe til med forskellige ad hoc opgaver som f.eks. at tage og beskære fotos til internt brug og hjælpe med planlægning og praktik ved foto- og tv optagelser.


Din profil
Vi forventer, at du:

  • Kan skrive klart og samtidigt fængende
  • Kan vinkle en historie og arbejde med den fra ide til sidste komma
  • Har styr på dansk retskrivning og grammatik
  • Tager ansvar for dine egne opgaver og løser dem hurtigt og sikkert
Vi forestiller os, at du er journalist- eller kommunikationsstuderende og er godt i gang med din uddannelse på enten bachelor- eller kandidatniveau. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kommunikation, sociale medier eller webredigering fra et lignende studiejob.

Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv
I Region Hovedstadens Akutberedskab hjælper vi borgerne, når de er akut syge og tilskadekomne. Vi besvarer bl.a. opkald til Akuttelefonen 1813 og sundhedsfaglige 1-1-2 opkald. Derudover står vi for at sende ambulancer, akutlægebiler og regionens øvrige køretøjer frem til borgerne, når de har brug for det. I Akutberedskabet koordinerer vi også regionens operative beredskab ved større hændelser.

Vi investerer i dig
I det daglige vil du blive en del af Sekretariat og Kommunikation i Akutberedskabet. Vi er en lille enhed, hvor vi har et godt sammenhold, og hvor vi hjælper hinanden, når der er brug for det. Du vil blive en integreret del af enheden og resten af Akutberedskabet, som vi også arbejder tæt sammen med. Du vil få feedback på de opgaver, du løser, og der vil være rig mulighed for at udvikle dig fagligt.

Løn og ansættelsesforhold
Vi søger en studentermedhjælper til 10-12 timer om ugen fordelt på to dage med start hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Din arbejdsplads vil være i Ballerup, hvor Region Hovedstadens Akutberedskab primært har til huse.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Nina Husted Jørgensen på tlf. 24 44 29 74. Du kan finde flere oplysninger om Akutberedskabet på vores hjemmeside http://www.regionh.dk/akutberedskabet og sociale medier:
  • Facebook: https://www.facebook.com/akutberedskabet/
  • Twitter: https://twitter.com/akutberedskabet
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3616760/
Ansøgningsfrist
Send en motiveret ansøgning, CV og et par eksempler på nyheder, du har skrevet. Ansøgningsfristen er 25. marts, og vi holder samtaler umiddelbart efter.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Den Præhospitale Virksomhed
Telegrafvej 5
2750
Ballerup
Tlf
26277974
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
25-03-2019
Kviknummer
LJA-71532150
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed