Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Sport og Fritid

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
12-11-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
N.J. Fjords Gade 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77381508
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om jobbet:
 Sport & Fritid søger en studentermedhjælper til at understøtte integrationsarbejdet i de udsatte boligområder i samarbejde med foreningskonsulenterne. Foreningskonsulenterne arbejder blandt andet med foreningsudvikling og -rådgivning, samt med forskellige udviklingstiltag inden for integrations- og flygtningeområdet. Stillingen er på 12 timer pr. uge, og det er vigtigt at du er fleksibel i forhold til tidspunkt og ugedag.
 
Stillingen vil primært vedrøre arbejdsopgaver i forbindelse med ForeningsMentor. I ForeningsMentor bliver du koordinator for en frivilliggruppe, hvor du varetager kontakten til ca. 10 frivillige mentorer. Det er koordinatorens opgave at rekruttere de børn, som gerne vil i gang med en fritidsaktivitet, at matche mentor og barn samt at have kontakten til indsatsens samarbejdspartnere, herunder potentielle nye frivillige, Red Barnet, andre afdelinger i kommunen og boligsociale medarbejdere. Se mere om ForeningsMentor på vores hjemmeside: www.foreningsmentor.dk
 
Du vil også skulle varetage opgaver i forhold til understøttelse og udvikling af foreningslivet i de udsatte bydele med henblik på at øge foreningsdeltagelsen i områderne. Det kan blandt andet være PR-opgaver, kontakt til samarbejdspartnere, research ift. nye indsatser eller evaluering af eksisterende. Opgaver der ligger i forlængelse af foreningskonsulenternes arbejde.
 
Du skal forvente forenings- og mødeaktivitet, som også vil foregå sene eftermiddage, om aftener og i weekenden.
Din profil:Vi søger en person der:

  • Er i gang med en relevant uddannelse (for at ansøge stillingen forudsætter det, at du er indmeldt på et studie)
  • Har erfaring med at arbejde med frivillige
  • Er struktureret og formår at jonglere flere opgaver på én gang inden for den angivne tidsramme af 12 timer pr. uge
  • Har et godt kendskab til foreningslivet og eventuelt folkeoplysningsloven
  • Har lyst til at være opsøgende og initiativrig i jobbet
  • Kan formulere sig godt både skriftligt og mundtligt med fokus på at levere et let forståeligt budskab til forskellige målgrupper
  • Har de nødvendige relationelle kompetencer til at indgå i forskelligartede samarbejdsrelationer
Derfor skal du vælge os:Sport & Fritid tilbyder et godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at deltage i en række forskellige og alsidige opgaver. Dagligdagen er præget af en åben og uformel omgangsform, hvor der er let adgang til vidensdeling og sparring med kollegaer og ledelse. Vi servicerer et mangfoldigt foreningsliv og betragter derfor mangfoldighed i teamets kompetencer som en styrke.
 
Vi har en flad organisationsstruktur, hvor vi arbejder tæt på både borgere, foreninger og det politiske niveau. Vores mål er at arbejde for at give de bedste betingelser for, at alle borgere i Aarhus kommune kan tage del i et aktivt og udviklende fritidsliv.Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 Ugentligt timetal: 12

Der er tale om en tidsbegrænset stilling.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Administrativ Idræts- og integrationskon, Heidi Lytje Oehlers på telefon 5157 5348.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 25. november 2019

Vi forventer, at 1. samtale finder sted fredag den 13/12 2019 mellem kl. 8.30 og kl. 12.00.


 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
N.J. Fjords Gade 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77381508
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed