Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Strålebeskyttelse i Herlev

Strålebeskyttelse

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Strålebeskyttelse
Knapholm 7 2
2730
Herlev
Tlf
44543464
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65474261
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kunne du tænke dig at supplere dine studier med relevant erhvervserfaring og være med til at optimere strålebeskyttelsen i Danmark? Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper i Sundhedsstyrelsens enhed for strålebeskyttelse (SIS).

Om SIS
Vores mission er at sikre personale, patienter og befolkning som helhed, samt dyr og miljø, mod skader fra stråling. Vi varetager myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet, hvor der anvendes radioaktive stoffer og røntgenteknik. Desuden deltager vi i opgaver i forbindelse med både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt varetager SIS danske interesser blandt andet i EU, i IAEA og i nordiske fora.

Du kan finde flere informationer om vores arbejde på http://www.sis.dk.

På SIS er vi 38 medarbejdere fordelt i tre sektioner: Medicinsk Anvendelse, Industri Forskning og Miljø samt Persondosimetri. Du kommer primært til at arbejde i Medicinsk Anvendelse, men du vil også skulle bidrage til at løse opgaver på tværs af SIS.

Dit arbejde

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Registrering af indkommende oplysninger og dokumenter
  • Opfølgning på manglende indsendelse af oplysninger
  • Praktiske opgaver ved kursusaktivitet
  • Diverse ad hoc opgaver
Din uddannelse og erfaring
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, gerne inden for det sundhedsfaglige eller tekniske område. Desuden forventer vi, at du har interesse for og kendskab til IT.

Dine personlige kvalifikationer
Som person er du ansvarsbevidst, serviceminded og initiativrig, og du er i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt.

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

SIS ligger på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Hanne Waltenburg, tlf. 4454 3468 eller Susanne Randrup, tlf. 4454 3478.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis og kopi af studiekort. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40.

Ansøg nu
Kontakt
Strålebeskyttelse
Knapholm 7 2
2730
Herlev
Tlf
44543464
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65474261
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed