Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Styring & Rapportering i Totalkredit

Totalkredit A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2021
Kontakt
Totalkredit A/S
Kalvebod Brygge 1-3
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
09-02-2021
Kviknummer
LJA-81608920
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Ønsker du et studiejob med varierende arbejdsopgaver og stort ansvar? Og har du interesse for at arbejde med tal og dataanalyse? Så bliv en del af Styring & Rapportering i Totalkredit, som laver værdiskabende rapportering til de 51 pengeinstitutter, vi samarbejdende med.

 

Analyse, data og rapportering

Som studentermedhjælper i Styring & Rapportering får du dine egne faste opgaver, hvor du får ansvaret for at validere og udsende rapporter samt vedligeholde vores datagrundlag. Derudover vil der være varierende ad hoc- og analyseopgaver, som enten løses på egen hånd eller i samarbejde med erfarne analytikere. I takt med din udvikling, vil dine analyseopgaver blive mere komplekse og selvstændige.

 

Talstærkt med gode IT-kompetencer

Du er glad for tal og er derfor studerende på en økonomisk uddannelse, som fx polit. eller cand.merc.fir. Du er formentlig i gang med bachelordelen, hvor du minimum har bestået første år med gode resultater. Du har interesse for arbejdet med tal og dataanalyse og har derfor interesse for værktøjer som SAS, Excel, Tableau og Power BI. Derudover har du gode IT-kundskaber - eksempelvis i forhold til VBA og SQL.

 

Selvstændig, ansvarsbevidst og med højt serviceniveau

Du er en selvstændig holdspiller, der ønsker at bidrage til, at Styring & Rapportering understøtter pengeinstitutter, kollegaer og Totalkredits ledelse med data og analyse - dette med et højt serviceniveau og en ære i at levere korrekte analyser. Du er struktureret og har samtidig en analytisk tankegang. Du tager ansvar for, at dine opgaver bliver løst. Du kan ikke nødvendigvis alt fra dag ét, men du er nysgerrig, tager ansvar for egen læring og ønsker et udviklende studiejob med mulighed for at lære af erfarne kollegaer.

 

Du er fleksibel og villig til at tilpasse dine arbejdsdage, så det passer til afdelingens drift samt yde lidt ekstra i travle perioder. Til gengæld har du mulighed for selv at tilrettelægge din tid, ligesom vi tager hensyn til eksamensperioder og giver mulighed for, at du kan arbejde ekstra, når du har ferie fra dit studie. Arbejdstiden er omkring 15 timer om ugen.

 

Din nye arbejdsplads

Totalkredit er en del af Nykredit-koncernen. Totalkredit formidler realkreditlån til danske boligejere gennem 51 banker, sparekasser og andelskasser. Med et udlån omkring 800 mia. kr. er vi Danmarks største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Du bliver en del af Styring & Rapportering, hvor du får 16 kolleger. Du bliver én af tre studentermedarbejdere i et team med både yngre og erfarne kolleger, som brænder for data og analyse. Vi arbejder selvstændigt, sparer med hinanden og samarbejder om at skabe forretningsværdi med data - alt sammen i god stemning og med godt humør.

 

Interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte seniorspecialist Magnus Persson, 20 84 98 55.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 9. februar 2021

 

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet. Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er med et udlån på mere end 670 mia. kr. landets største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Du kan læse mere om Totalkredit på www.totalkredit.dk

Ansøg nu
Kontakt
Totalkredit A/S
Kalvebod Brygge 1-3
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
09-02-2021
Kviknummer
LJA-81608920
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed