Gem annonce

Studentermedhjælper til team Kundekendskab - Screening i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
17-08-2020
Kviknummer
LJA-80657747
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder! Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads? Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for et af tidens vigtigste områder i den finansielle sektor: Kundekendskab.

 

Forenet kan vi mere

I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på et vigtigt punkt: Vi er ejet af en forening af kunder. Det er en af grundene til, at vi hver dag arbejder på at blive #bedsttilkunder. Nykredit skal være et ordentligt sted at være kunde. Som organisation tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet. Som studentermedhjælper i Nykredit Direkte vil du opleve, at udfordringerne og ansvaret, du får, vokser i takt med den indsats, du yder. Dine primære opgaver består i at:

  • screene kundeforhold samt vurdere compliance og eventuelle risici

  • indhente, kontrollere og verificere dokumentation på kunder

  • udfærdige indstillinger til endelig godkendelse af risikokunder

  • stå for kommunikation (skriftligt og mundtligt) med både kolleger og kunder.

 

Dig som person

Vi forventer, at du er flittig og engageret og indgår helt naturligt i teamsamarbejde. Du er omhyggelig og god til at arbejde selvstændigt med fokus på detaljen. Som person er du energifyldt, og du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Du trives både med administrative opgaver og kontakt til kunder og kolleger. Du trives desuden godt i en performancekultur, hvor du tager ansvar for at nå både dine egne og teamets mål.

 

Din nye arbejdsplads

Som studentermedhjælper i Kundekendskab Screening i Nykredit Direkte får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver en del af en nyetableret afdeling med en frisk og uformel omgangstone. I dit team skal du arbejde sammen med andre studerende, som har samme interesse for den finansielle sektor, og som vægter det gode fællesskab - både på og uden for arbejdspladsen - højt. Du bliver samtidig ansat i et område, der har stor fokus i sektoren, og du skal være med til at implementere nye krav i takt med, at de udvikles. Du får en grundig oplæring i produkter og systemer, så du har den bedste mulighed for at løse opgaverne med den fornødne akkuratesse.

 

Arbejdstiden er 6-8 timer pr. vagt 2 gange om ugen. Afdelingen flytter fra august måned til Skagensgade 3 i Taastrup med let adgang til offentlig transport. Vi kommer til at sidde i nyindrettede lokaler med moderne faciliteter som fx en lækker food hall-kantine, bærbar opkobling samt free-seating. Det er et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse og kan fremvise gyldigt studiekort.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Hiyam Senhaji, 31 31 15 31.

 

Samtaler afholdes ultimo august og primo september.

Ansøgningsfrist: 17. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
17-08-2020
Kviknummer
LJA-80657747
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce