Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere der elsker tal til Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Rudersdal Kommune
Bakkevej 23
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
27-03-2020
Kviknummer
LJA-79921902
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Der er få steder, hvor borgeren er tættere på det offentlige end i en kommune: Uanset om det er ved livets begyndelse, i årene i folkeskolen, i de mange år som skatteborger, eller ved livets slutning kan man ikke undgå at være i kontakt med kommunen.

Hvis du vil i infight med dette, hvis du tænker som et regneark og du er nysgerrig på, hvordan trafikstatistik, adfærdsmønstre og kontaktdata kan medvirke til at skabe bedre brugeroplevelser og styrke borgerservicen, så har du lige nu mulighed for at blive en af to studentermedhjælpere til Borgerservice og Kommunikation i Rudersdal Kommune nord for København i god cykelafstand og tæt på S-tog (fem minutters gang fra Holte Station).

Om jobbet

Du har interesse for at arbejde i en politisk ledet organisation, du trives med en afvekslende hverdag og kan arbejde med korte deadlines. Du er initiativrig, serviceminded og systematisk og du har flair for, interesse i og erfaring med at arbejde i excel, SPSS eller lignede programmer. Derudover arbejder du selvstændigt, tager ansvar for din opgaveportefølje og har gode skriftlige formidlingsevner.

Du skal udarbejde statistisk materiale over henvendelsesmønstre på de forskellige kontaktkanaler til kommunen, herunder personligt fremmøde, telefonisk henvendelse og hel- eller delvis digital selvbetjening. På baggrund heraf skal du kunne omsætte resultaterne i konkrete anbefalinger til, hvordan vi prioriterer forskellige henvendelseskanaler, så vi vedvarende har effektive arbejdsgange og god service. Du får således en væsentlig rolle i kommunens arbejde med at udvikle og implementere en ny kanalstrategi.

Som studentermedhjælper, vil du indgå i et tæt samarbejde med en studentermedhjælper yderligere samt to udviklingskonsulenter fra Borgerservice og kommunens kommunikationsafdeling.

Din profil
  • Du har flair for analyser, tal og systemer. Vi forventer du er i gang med en relevant akademisk uddannelse.
  • Du er ambitiøs og vil have noget fagligt ud af din ansættelse hos os.
  • Du kan arbejde selvstændigt og følger opgaverne til dørs.
  • Du er bredt teknisk funderet med teknisk flair og gode analytiske evner.
  • Du kan formidle dine resultater både visuelt og i et let forståeligt sprog.
Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som studentermedhjælper i Rudersdal Kommune. Stillingen er på 10-15 timer ugentligt, fordelt på to til tre faste hverdage, afhængigt af dit studie. Vi forventer at du kan starte snarest muligt. Du bliver ansat efter gældende overenskomst for området.

Om os

I Rudersdal har vi en ambition om at være blandt de digitalt førende kommuner. Vi sætter borgeren i centrum og udvikler løsninger med udgangspunkt i borgerens behov og situation.

Vi kan tilbyde en spændende stilling i en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgaver tæt på den administrative og politiske ledelse. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor du og dine evner er med til at sætte retningen for dine opgaver. Du vil indgå i et dynamisk, motiveret og uformelt team.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Bliver efter COVID-19 lockdown.

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Bakkevej 23
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
27-03-2020
Kviknummer
LJA-79921902
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed