Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere

Højesteret

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2018
Kontakt
Højesteret
Prins Jørgens Gård 13
1218
København K
Tlf
33632770
Praktisk information
Oprettet
08-10-2018
Udløber
19-10-2018
Kviknummer
LJA-66396046
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

HØJESTERET SØGER TO STUDENTERMEDHJÆLPERE DEN ENE TIL DEN SÆRLIGE KLAGERET

Højesteret søger to juridiske studentermedhjælpere til tiltrædelse 1. december 2018. Ansættelsestiden vil være 12 timer om ugen.

Som studentermedhjælper vil du navnlig gennem retskildesøgning, notatskrivning og andre juridiske opgaver skulle assistere rettens dommere og dommerfuldmægtige i forberedelsen og behandlingen af sagerne. Herudover består arbejdet bl.a. i at opdatere Højesterets interne afgørelsesdatabase. Disse opgaver medfører også kopieringsopgaver.

Som studentermedhjælper for Den Særlige Klageret, der har sekretariat i Højesteret, består arbejdet i sekretæropgaver. Den Særlige Klageret behandler sager over dommere og andet juridisk personale ansat ved domstolene samt genoptagelse af straffesager og udelukkelse af forsvarere fra straffesager.

Du vil bl.a. skulle registrere al indgående post, besvare telefoniske og skriftlige henvendelser og bistå dommerfuldmægtigene løbende i sagsforberedelsen både i form af korrespondance og sagsbehandling.

Der vil ved besættelse af begge stillinger blive lagt vægt på et højt fagligt niveau og personlige egenskaber som grundighed, fleksibilitet, arbejdsglæde og gode samarbejdsevner. 1. årsprøve på jurastudiet skal som minimum være bestået, men ansøgere med længere uddannelsesanciennitet foretrækkes. I forhold til studentermedhjælperstillingen i Den Særlige Klageret vil det endvidere være en fordel, hvis du har haft straffeproces som selvstændigt fag. Ansøgere med mindre end et år tilbage af studiet vil kun undtagelsesvist komme i betragtning.

Ansættelse sker som timelønnet medarbejder efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet.

Du er velkommen til at kontakte stud.jur. Lea Nøhr Dolmer, stud.jur. Maria Falkenberg Sørensen eller stud.jur. Lasse Bro Madsen på telefon 33 63 27 50, hvis du vil høre mere om den førstnævnte stilling. Hvis du vil høre mere om stillingen til Den Særlige Klageret, er du velkommen til at kontakte sekretær Emma Katrine Croudy på telefon 33 63 27 57.

Ansøgningerne skal være vedhæftet CV, hidtil opnåede karakterer og eventuelle anbefalinger og skal ske online via vores rekrutteringssystem. Vi skal have ansøgningen senest fredag den 19. oktober 2018. Du bedes anføre telefonnummer og e-mailadresse i ansøgningen, så vi hurtigt kan komme i kontakt med dig.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i slutningen af uge 43 og starten af uge 44.

Højesteret opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Højesteret
Prins Jørgens Gård 13
1218
København K
Tlf
33632770
Praktisk information
Oprettet
08-10-2018
Udløber
19-10-2018
Kviknummer
LJA-66396046
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed