Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere (stud.jur.) søges til Anklagemyndigheden

Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi
Parkvej 50
4700
Næstved
Tlf
55311448
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77269054
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet? Så er en stilling som studentermedhjælper i anklagemyndigheden måske noget for dig.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i anklagemyndigheden vil du arbejde med et bredt spektrum af opgaver, lige fra lettere sagsbehandling af sager vedrørende aktindsigt, sager vedrørende erstatning inden for strafferetsplejen, tiltalerejsning i mindre ukomplicerede straffesager m.v. Endelig varetager studentermedhjælperen en række administrative opgaver samt andre ad hoc opgaver.

Du vil få et unikt indblik i politiets og anklagemyndighedens arbejde, og du vil et ansvar, der følger dine evner og indsats.

Om dig
Du er jurastuderende og har afsluttet 1. år af jurauddannelsen. Du er fagligt velfunderet og har interesse for strafferet, straffeproces og forvaltningsret. Vi lægger vægt på, at du som person er udadvendt og kan få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten samt at du er engageret, fleksibel og bidrager til at skabe en god arbejdsplads.

Om anklagemyndigheden
Anklagemyndigheden i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har til huse på politistationen i Næstved. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere, heraf ca. 27 jurister fordelt på tre advokaturer.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag i en organisation med en stærk kultur præget af faglig stolthed og med fokus på trivsel i dagligdagen. Vi er en organisation præget af stadige forandringer og tilpasninger i forhold til samfundets krav til politiet. Opgaverne i organisationen er mangfoldige og giver mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du kan læse mere om Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på www.politi.dk

Ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi sammen også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, med adresse på Parkvej 50, 4700 Næstved.

Der vil eventuelt være mulighed for samkørsel fra Odense, da vi pt. har flere studenter fra Syddansk Universitet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Stillingerne er til besættelse 1. februar 2020.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokaturchef Bente Thejlade Jensen på telefon 51709439.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis samt indskrivningsbevis for nuværende uddannelse. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er bygget op om fem lokalstationer. Lokalstationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Rødby Havn. Næstved er hovedstationen i politikredsen, som omfatter i alt 7 kommuner, nemlig Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland, hvor der bor ca. 390.000 borgere.


Antallet af ansatte i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ca. 900 medarbejdere, hvor hovedparten er polititjenestemænd. Herudover er der ansat medarbejdere med såvel akademisk, som administrativ og juridisk baggrund m.m.

Ansøg nu
Kontakt
Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi
Parkvej 50
4700
Næstved
Tlf
55311448
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77269054
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed