Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18
Tagensvej 18
2200
København N
Tlf
23733323
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
30-03-2020
Kviknummer
LJA-79921907
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du studerende ved en videregående uddannelse? Vil du gerne prøve kræfter med dataindsamling, analyse og kommunikation? Og synes du det kunne være spændende at arbejde med erhvervsuddannelsesområdet? Så er du måske vores nye kollega.

På Nationalt Center for Erhvervspædagogik (i daglig tale NCE) på Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi med kompetenceudvikling samt forskning og udviklingsopgaver i relation til landets mere end 100 erhvervsuddannelser. I de kommende år vil vi udbygge vores indsatser både i forhold til at gennemføre flere forskning- og udviklingsprojekter, men også ved at blive endnu bedre til at bringe vores viden i spil ved at udvikle nye formater for formidling og arrangementer. Vi søger derfor 1-2 studentermedhjælpere, der kan hjælpe os med dette.

Om jobbet
Som studentermedhjælp hos NCE kommer du til at understøtte vores arbejde bredt i centeret både i forhold til kompetenceudvikling, forsknings- og udviklingsprojekter og forskellige former for arrangementer rettet mod erhvervsskolerne. Arbejdsopgaverne kommer derfor til at være skiftende, og de vil både have administrativ og faglig karakter. Hvor det er muligt, vil opgaverne blive tilpasset dine kompetencer og interesser.

Dine opgaver kan blandt andet bestå af at:

 • hjælpe med at planlægge og gennemføre dataindsamling (f.eks. lave surveys, transskribere interviews, medvirke til desk research)
 • hjælpe med driften af afdelingens uddannelse, Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik, bl.a. oversigter over udbud og bemanding, evalueringsrapporter, scanning af materialer og samarbejde med Studieservice
 • organisere konferencer, gå-hjem-møder og andre arrangementer
 • bistand til mødebooking, referater, mødeplanlægning og understøttelse af afdelingens årshjul
 • udvikle og opdatere indholdet på vores hjemmeside
 • stå for layout og korrektur på rapporter og andre publikationer.
Om dig
Du er studieaktiv på en bachelor- eller kandidatuddannelse, f.eks. inden for pædagogik, samfundsvidenskab eller kommunikation.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har et godt kendskab til en eller flere samfundsvidenskabelige metoder så som interviews, spørgeskema, registeranalyse og forskningskortlægninger
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • har gode samarbejdsevner og lyst til at hjælpe med at understøtte administrative og organisatoriske processer
 • er dygtig til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og også gerne engelsk
 • har lyst til at være ansat hos os i mindst 1 år.
Om os
NCE er en del af Institut for Didaktik og Digitalisering under Det Lærerfaglige Fakultet. Vi udbyder den erhvervspædagogiske diplomuddannelse, lige som vi gennemfører en række projekter, kurser og forsknings- og udviklingsaktiviteter i relation til erhvervsuddannelserne.

Du bliver del af et stærkt arbejdsfællesskab bestående af undervisere, konsulenter og forskere. Ud over centerlederen er vi én docent, 17 undervisere, der også forsker, og to konsulenter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt. Den ugentlige arbejdstid er på 10 timer.

Du ansættes som studentermedhjælper og din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Christina Hartmann Nielsen på tlf.: 5138 0381 eller på mail chhn@kp.dk.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV, bevis for studieaktivitet og evt. eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest mandag den 30. marts.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 2. april 2020.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Professionshøjskole, Campus Tagensvej 18
Tagensvej 18
2200
København N
Tlf
23733323
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
30-03-2020
Kviknummer
LJA-79921907
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed