Gem annonce

Studentermedhjælpere til Nationalt Genom Center

Nationalt Genom Center

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2020
Nationalt Genom Center
Ørestads Boulevard 5.
2300
København S
Tlf
30461850
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81252510
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du analytisk stærk, hjælpsom, og har du blik for, hvad der skal til for at få en opgave løst? Har du lyst til at gøre en forskel og udfordre din faglighed? Synes du, at det lyder spændende at arbejde med tværgående opgaver i en nyetableret styrelse? Så er du måske vores nye studentermedhjælp i Nationalt Genom Center.

Vi søger studentermedhjælpere til at hjælpe os i hverdagen. Det handler både om understøttelse af det mere administrative arbejde i forskellige udviklingsprojekter og om praktiske opgaver bl.a. i forbindelse med implementering af nye arbejdsgange.

Om Nationalt Genom Center
Nationalt Genom Center er en nyoprettet styrelse, hvis formål er at skabe grundlag for udvikling af Personlig Medicin i Danmark. Vi arbejder med at forbedre diagnostikken og udbrede mere målrettede behandlinger ved hjælp af genetisk analyse (genomsekventering) i sundhedsvæsenet. For at kunne gøre dette, skal der etableres en ny, national infrastruktur til sundhedsvæsenet. Målet er at gøre Danmark til et af de førende lande på området til gavn for behandling og forebyggelse af sygdomme.

Din hverdag hos os
Hos os får du en varieret arbejdsdag og opgaver med både korte og lange frister. Efter oplæring vil du hurtigt få egne ansvarsområder. Du kommer til at arbejde med kvalitetssikring, understøttelse af implementering af nye arbejdsgange, indtastning af data, understøttelse af administrative opgaver i projekter m.m. Du skal blandt være med til at understøtte, at regionerne kan indrapportere data til Nationalt Genom Center.

Du vil blive én af flere studentermedhjælpere i et engageret og fagligt miljø med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du er initiativrig og bruger dine egne erfaringer til at komme med ideer til, hvordan en given opgave kan løses.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er i gang med en videregående uddannelse, hvilken er af mindre betydning. Det vigtigste er, at du har drive, er initiativrig og tager ansvar for de opgaver, du skal løse.

Vi forventer, at du

  • er fagligt og analytisk stærk
  • er serviceminded og klar til at hjælpe med stort og småt
  • arbejder selvstændigt, tager ansvar og initiativ
  • har gode skriftlige evner og blik for detaljen
  • behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale, da engelsk i vidt omfang er arbejdssproget i styrelsen.
  • er en holdspiller, er engageret og har et godt humør
Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 6 for timelønnede.

Du bliver ansat med et gennemsnitligt timetal på 15-20 timer, der aftales i samarbejde med din nærmeste leder.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Cathrine Jespersgaard på mobil 3046 1850.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 46. Du kan læse mere om os på www.ngc.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Det Nationalhistoriske Museum

Kulturministeriet, Departementet
Nationalt Genom Center
Ørestads Boulevard 5.
2300
København S
Tlf
30461850
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81252510
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce