Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til NEXT Rekruttering

NEXT Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500
Valby
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
12-05-2019
Kviknummer
LJA-72565145
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Derfor søger vi 8 udadvendte og strukturerede studentermedhjælpere til vores
rekrutteringsenhed Introduktion. Du skal hjælpe til på det årlige Skills stafet-arrangement gennem Copenhagen Skills, der løber fra uge 34-43 mandag-torsdag fra kl. 08.30-13.30.

Om jobbet
Hvert år har vi besøg af 8. klasser, der skal besøge erhvervsuddannelserne på NEXT. Her får de blandt andet viden om disse ungdomsuddannelser og kan deltage i en konkurrence, som hedder Skills stafetten.

Din opgave bliver at hjælpe til med afholdelse af arrangementet. Du vil primært være fast tilknyttet på en af NEXTs afdelinger sammen med en faglærer, der har ansvaret for afholdelsen af arrangementet. Du skal blandt andet være med til at tage imod eleverne når de ankommer til vores skole, vise vej og være dommere på konkurrencen. Du skal desuden gå til hånde bl.a. sørge for, at der er materialer og vand til deltagerne.

Din faglighed
Vi forestiller os, at du er i gang med en mellemlang eller videregående uddannelse.

Som person
Du brænder for at være med til at give andre unge en god oplevelse og ikke mindst give kundeservice ud over det sædvanlige. Du tager ansvar for dine opgaver og sætter en ære i at følge dem til dørs. Du arbejder struktureret og er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof. Du er en god formidler og kan levere dit budskab skarpt og præcist. Du formår at danne gode relationer og fremstår troværdig over for kolleger, samarbejdspartnere og uddannelsessøgende.

Vi forventer, at du
har et til tre år tilbage af din uddannelse
har interesse for uddannelsesområdet og erfaring med kundeservice
er god til at kommunikere både i skrift og tale samt har erfaring med Office pakken
er nysgerrig og har kreative evner

Hvis du vil høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kira Nielsen på tlf. 3052 9223 kcni@nextkbh.dk eller koordinator Yvonne Skov Grønlund yvsg@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælp med ca. 15-20 timer om ugen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Finansministeriet. Din primære arbejdsplads ligger i Valby, men du skal påregne skiftende arbejdssteder.
Vi ønsker, at du starter hurtigst muligt. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500
Valby
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
12-05-2019
Kviknummer
LJA-72565145
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed