Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til økonomistyring i den kommende Udviklings - og Forenklingsstyrelse

Udvikling og Forenkling i SKAT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Udvikling og Forenkling i SKAT
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72381198
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
24-04-2018
Kviknummer
LJA-59307728
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være med i maskinrummet, hvor fremtidens værktøj til inddrivelse af offentlig gæld udvikles? Vil du arbejde i et inspirerende og agilt miljø i spændingsfeltet mellem økonomistyring, ledelsesrapportering og procesoptimering? Ja, så kan det være dig, vi søger til stillingen som studentermedhjælper til Økonomikontoret i den kommende Udvikling og Forenklingsstyrelse.

Det er ingen lille opgave, som SKAT er blevet stillet; vi skal udvikle et helt nyt system til inddrivelse af danskernes gæld til det offentlige. En opgave som kræver overblik, agilitet og et udpræget ønske om hele tiden at gøre inddrivelse af gæld til det offentlige lettere for vores dygtige sagsbehandlere rundt om i landet.

Inddrivelsesværktøjet skal være fuldt implementeret i 2019, men allerede midt i 2017 er dele af værktøjet blevet sat i drift, således at de tidligere inddrivelsesværktøjer langsomt udfases og erstattes af nye og moderniserede inddrivelsesløsninger.

Dine opgaver som studentermedhjælper i Økonomikontoret
Du bliver ansat i Økonomikontoret, hvor nøgleopgaverne omfatter økonomistyringen for udviklingen af det nye inddrivelsessystem, hvilket vil sige udgiftsanalyse, budgetplanlægning, procesoptimering og løbende ledelsesrapportering. Det er derfor helt centralt, at du er dygtig til at arbejde systematisk med tal.

Dine opgaver vil omfatte, men ikke begrænse sig til:

  • Bogføring af fakturaer
  • Generelt koordinering på tværs af programmet med projektledere
  • Udarbejdelse og udvikling af ledelsesrapportering
  • Ajourføring af databaser

Da vores arbejde foregår efter en agil filosofi, er det yderst vigtigt, at du er selvstændig, proaktiv og i stand til at prioritere og løse mange forskelligartede opgaver.

Du bliver en del af et ungt kontor, hvor vi hjælper hinanden og vægter samarbejde om opgaverne højt. Omgangstonen er uformel, og der afholdes løbende sociale aktiviteter af forskellig karakter.

Inddrivelsesværktøjet forventes fuldt implementeret i 2019. Du kan evt. blive koblet til nye udviklingsprojekter i den kommende styrelse.

Om dig
Du er fagligt velfunderet og engageret. Vi forventer, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse formodentlig indenfor økonomi, statskundskab eller revision eller lign. Du interesserer dig for tal, systemer samt økonomi og er god til at kommunikere med mennesker på tværs af fagligheder. Du er struktureret og trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor tingene ændrer sig hurtigt.


Om din nye arbejdsplads
Du vil organisatorisk blive tilknyttet Økonomikontoret, men du vil fysisk blive placeret og skal samarbejde med medarbejderne i Implementeringscenter for Inddrivelse (ICI).

Implementeringscenter for Inddrivelse blev etableret som en del af regeringens handlingsplan for SKAT, "SKAT ud af krisen", i september 2015, og fungerer i dag som et program i den kommende Udviklings og Forenklingsstyrelse.

ICIs arbejde har indflydelse på alle danskers liv og på al offentlig finansiering i Danmark. Med stor indflydelse følger et stort ansvar, hvorfor vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være dybt fagligt specialiserede, samtidig med at vi har øje for hele samfundets behov det er her din faglighed kommer ind i billedet og hjælper til med at de bedste forudsætninger findes for forskellige grupper af fagspecialister.

Vi hjælper hinanden og arbejder sammen for hele tiden at øge kvaliteten af alt, hvad vi gør. Kernen i vores arbejde er høje ambitioner, et fælles mål om integritet og transparens, hvorfor der er stort fokus på optimal ledelse og udvikling af samtlige ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ICI har vi en uformel omgangstone, og da vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for skabelsen af gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen, er vi alle på lige fod i ICI.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket Søg jobbet senest den 25. april 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kjartan Nickelsen på tlf. 7238 9731.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 - 20 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Som led i regeringens plan Fra én til syv styrelser skatteforvaltningen 2021 vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

En studentermedhjælper kan kun være ansat på disse vilkår, så længe man er aktiv studerende. Herefter vil ansættelsen automatisk ophøre.

Ansøg nu
Kontakt
Udvikling og Forenkling i SKAT
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72381198
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
24-04-2018
Kviknummer
LJA-59307728
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed