Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til regnskab og økonomi

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79442288
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du interesseret i regnskab og økonomi i bred forstand? Og vil du gerne være skarp på alt fra bogføring til rapportering? Så kan det være, at det er dig, vi mangler.

Vi søger to studentermedhjælpere til at assistere os med koncernøkonomien på Danmarks Tekniske Universitet. Med reference til teamlederne i Koncernøkonomi vil du, sammen med højt kvalificerede kolleger, deltage i løsningen af en bred vifte af opgaver. Du vil selvstændigt have ansvaret for en række opgaver samtidig med, at du skal samarbejde med en række kolleger om andre opgaver.

I Koncernøkonomi har vi ansvaret for de konsoliderede regnskaber mv. for det samlede DTU. Det drejer sig blandt andet om kvartals- og årsrapporter samt budget og prognoser.

Derudover er Koncernøkonomi ansvarlig for registrering og betaling af indkomne fakturaer og rejseafregninger, anlægskartotek, den lovpligtige rapportering vedrørende moms, finanslov, statistikker til myndigheder samt styring af debitorer, cash-flow og finansieringsforhold. Med andre ord, vil du være en del af DTU's økonomiske maskinrum, hvor porteføljen af arbejdsopgaverne er bred.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Registrering og opfølgning på fakturaer, rejseafregninger mv.
 • Medvirke til udarbejdelse af kvartals- og årsregnskaber; herunder registrering, kvalitetssikring, statistik, controlling og analyseopgaver.
 • Deltagelse i den månedlige momsindberetning og indberetning af punktafgifter.
 • Deltage i fakturering og debitoropfølgning.
 • Medvirke til udarbejdelsen af notater og andre økonomiske og finansielle rapporteringer.
 • Ad hoc opgaver og analyser for medarbejderne og ledere i Koncernøkonomi.
 • Økonomistuderende med gode formidlingsevner

Vi forventer, at du interesserer dig for regnskab og økonomistyring. Derudover ser vi gerne, at du:
 • skal starte eller er lige gået i gang med en videregående økonomisk uddannelse som bachelorstuderende
 • arbejder hjemmevant i Excel
 • formulerer dig godt på skrift og i tale samt formår at formidle økonomidata
 • arbejder selvstændigt, struktureret, og kan forholde dig kritisk til dine data
 • er energisk, serviceorienteret, pålidelig og fleksibel.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver på DTU en del af et imødekommende, uformelt og professionelt arbejdsmiljø med reference til teamlederne i Koncernøkonomi. Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling, da vi giver direkte støtte og sparring, og sikrer en høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. Derudover er der fleksibilitet i arbejdstiderne ved f.eks. eksamener og ferie.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en deltidsstilling på 15-20 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer m.fl. samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Dit arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 28. februar 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Hurup Henriksen på 5366 9909 eller Tommy Højegaard på 2469 5977.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79442288
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed