Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Studieservice

Administration + Efter- og videreuddannelser

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-08-2019
Kontakt
Administration + Efter- og videreuddannelser
Humletorvet
1799
København V
Tlf
51632620
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74792008
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at understøtte kollegaerne i Studieservice for Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole i at skabe de bedst mulige rammer for fremragende undervisning for studerende på kursus eller videreuddannelse? Er du studerende med blik for detaljen, struktureret og god til at bruge digitale værktøjer? Så har vi måske et studiejob til dig.

I Studieservice for Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole mangler vi to studentermedhjælpere til at understøtte afdelingens 35 medarbejdere. Du bliver en del af et team på fire studentermedhjælpere i alt. Nogle opgaver løser I sammen i studentermedhjælper-teamet, mens andre opgaver løses i samarbejde med afdelingens øvrige kollegaer.

Om jobbet
Du vil blandt andet få til opgave at evaluere studerendes vurdering af videreuddannelsens tilbud og generere rapporter på basis af svar. Derudover vil dine opgaver være at:

 • booke lokaler til undervisning og eksamen
 • ajourføre registre
 • udfærdige beviser
 • arkivere i vores elektroniske dokumenthåndteringssystem
 • understøtte afdelingen med forskellige administrative og praktiske ad-hoc opgaver
Om dig
Vi forestiller os, at du:

 • er i starten af en videregående uddannelse, f.eks. en universitetsuddannelse med IT-toning, samfundsvidenskab eller uddannelsesvidenskab
 • har udpræget digital snilde og er nysgerrig på digitale løsninger
 • har et godt overblik
 • kan formulere dig klart mundtligt og skriftligt på dansk
 • har en transparent og struktureret arbejdsstil
 • er superbruger af Microsoft Officepakke
 • er positiv og nysgerrig af natur og god til at samarbejde med andre
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper ca. 15 timer om ugen med start hurtigst muligt. Konkrete arbejdsdage aftales med dit team. Vi tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder, nye moduler etc.

Studentermedhjælpere aflønnes efter HKs overenskomst. Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen.

Din arbejdsadresse vil primært være Tagensvej 18, 2200 København N, i afdelingen for Videreuddannelse i Studieservice, men da KP har adresser over hele København, kan der forekomme arbejde på andre adresser.

Din arbejdsplads
Studieservice har ca. 160 medarbejdere fordelt i 6 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation. Du bliver en del af Studieservice - afdeling for Videreuddannelse, som arbejder tæt sammen med kollegaerne inden for videreuddannelsesområdet på vores campus på Tagensvej 18 i København.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskoleog om vores strategiwww.kp.dk .

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte konsulent Sadie Sanderson på telefon 2429 6468 eller studieadministrativ koordinator Marietta Andreassen på telefon 2429 6342 eller på mail mapa@kp.dk.

Interesseret?
Send en kort ansøgning inkl. CV senest den 8. september 2019 via ansøgningsknappen.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 37.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Ansøg nu
Kontakt
Administration + Efter- og videreuddannelser
Humletorvet
1799
København V
Tlf
51632620
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74792008
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed