Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Sundhedsstyrelsens community management på sociale medier

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2020
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Islands Brygge 67
2300
København S
Tlf
25107516
Praktisk information
Oprettet
17-05-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80287764
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration

Vi søger 4-6 nye kolleger, der vil gøre en forskel for de danskere, der søger svar på spørgsmål om sundhed på sociale medier. I slutningen af februar gik vi i luften med vores egen facebookside, hvor størstedelen af kommunikationen indtil nu har koncentreret sig om COVID-19-epidemien. Det er blevet en solid platform med over 100.000 følgere, der skal serviceres dagligt og udkomme med nyt indhold, så profilen fortsat vokser.

Om Sekretariatet
Du bliver ansat i Sekretariatet og vil indgå i et stærkt team af syv kollegaer, der arbejder med sociale medier, presse og web. Vi arbejder med strategisk interessevaretagelse, intern og ekstern kommunikation, ledelsesbetjening og pressehåndtering. Vi lægger vægt på gode samarbejdsrelationer i huset og på tværs af kompetencer og arbejdsopgaver.

I Sekretariatet er vi ca. 30 medarbejdere og er sammensat af forskellige medarbejdergrupper såsom kommunikationsrådgivere, journalister, kontorfunktionærer og akademikere.

Dit arbejde
Som vores nye kollega skal du være med til at gøre os endnu bedre til at præsentere en sammenhængende kommunikation på tværs af vores platforme. Din hovedopgave vil være at servicere og oplyse de borgere, der stiller spørgsmål på Sundhedsstyrelsens sociale medier, især vores Facebookside. Du skal dog også være klar til at løfte opgaver, der rækker ud over de sociale medier, for i enheden arbejder vi tæt sammen på tværs af fagområder – det vil sige både intern og ekstern kommunikation.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Besvare henvendelser via vores sociale platforme, især på styrelsens Facebookside, samt sikre kvalitet og konsistens i vores borgerkommunikation på tværs af vores platforme
  • Opsamle og pege på nye behov for kommunikation ved at lytte til borgerne og bidrage til videndeling på tværs af organisationen
  • Afhængig af dine kompetencer vil du lejlighedsvist samarbejde med redaktørerne om at producere nyt indhold til vores sociale medier for at sikre endnu bedre kommunikation til vores følgere.
Din uddannelse og erfaring

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for fx journalistik, kommunikation eller folkesundhedsvidenskab
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med borgerkommunikation, særligt på sociale medier, men det er ikke et krav.
Dine personlige kvalifikationer

  • Du har stærke kommunikationsevner og kan skrive fejlfrit og i øjenhøjde med borgerne
  • Du har evnen til at sætte dig i borgernes sted og hjælpe dem i forhold til deres behov, der kan bygge på forskellige interesser, bekymringer og nogle gange frustrationer.
Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende, udfordrende og studierelevant stilling i en organisation i stærk udvikling. Vi har høje ambitioner, stor faglighed og plads til grin. Samtidig er her gode muligheder for at udvikle sig i spændingsfeltet mellem politik, kommunikation og sundhed.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som studentermedhjælper efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2020. Din arbejdstid vil være på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du skal samtidig forvente at have 2-3 vagter om ugen fordelt på dag, aften og weekend.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingerne ved at ringe til SoMe-ansvarlig Rikke Liebst, tlf. 3056 8663, eller sektionsleder Nanna Grave Poulsen, tlf. 9351 4301.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22 og 23. Bemærk at der vil være en lille skriftlig opgave forud for samtalen.

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Islands Brygge 67
2300
København S
Tlf
25107516
Praktisk information
Oprettet
17-05-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80287764
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed