Gem annonce

Studentermedhjælpere til Trafikplanlægning og til Program for Letbanen

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2020
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv 17
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81252509
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

.

Lyngby Taarbæk Kommune søger to studentermedhjælpere. Stillingerne er forankret i Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed. Den ene student vil være knyttet til Afdelingen for Trafik og Mobilitet, den anden vil være knyttet til programledelsen for Program for Letbanen.

Trafik og Mobilitetsafdelingen har fokus på trafikplanlægning og analyser af sammenhænge mellem byudvikling og trafik. Afdelingen har desuden ansvaret for trafiksikkerhed i forhold til uheldsbekæmpelse og trygge skoleveje, lovfortolkning på vejområdet. Vi arbejder med myndighedsbehandling, borgerdialog, gravearbejder i vejarealer og råden over vej.

Vi tilbyder en arbejdsdag med flere forskellige opgaver. Du vil bl.a. skulle assistere vores gravekontor med afslutning og opfølgning på sager, ligesom du vil deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om råden over vej, og sager om beplantning. Du vil også skulle bistå med ad hoc baserede opgaver indenfor afdelingens kerneområder.

Stillingen i Trafik og Mobilitetsafdelingen forudsætter både faglige og metodiske kompetencer til at løse komplekse sager, uden at tidsplanen skrider. Du skal være systematisk, struktureret og effektiv samtidig med at, du er god til at lytte, samarbejde, og finde løsninger. Du skal kunne kommunikere tydeligt og forståeligt skriftligt og mundtligt på dansk og kunne give borgerne en god og professionel service.

Vi forventer ingen praktisk erfaring indenfor området, men det vil være en fordel, at du har kendskab til de nævnte fagområder, og meget gerne til offentlig administration og den relevante lovgivning.

Vi forventer desuden, at du studerer på en relevant studieretning indenfor ingeniørstudiet, naturvidenskab eller lignende og minimum går på 3. semester.

Program for Letbanen er et tværgående program, der involverer centre og afdelinger på tværs af kommunen. Programmet omfatter i alt otte projekter. Tilsammen skal projekterne sikre, at letbanen på den ene side leverer den størst mulige værdi for byens borgere og erhvervsliv. På den anden side skal programmet sikre at letbanen anlægges med færrest mulige gener. Letbanen skal stå færdig i 2025.

Som student for Program for Letbanen skal du især understøtte programmets administrative og kommunikative opgaver. De omfatter f.eks. planlægning og afvikling af borgermøder, netværksmøder og dialogmøder. Du skal bidrage til borgerundersøgelser og løbende orienteringer til borgere og erhvervsliv om letbanen.

Du skal desuden understøtte de enkelte projekter og varetage lettere sagsbehandling i øvrigt.

Vi forventer, at du studerer på en relevant studieretning, sikkert indenfor samfundsvidenskaberne det er ikke afgørende. Derimod er det vigtigt, at du forstår at begå dig i store og komplekse projekter, præget af stort tidspres på den ene side og høje ambitioner på den anden. Det vil være en prioritet for dig, at projekterne understøtter hinanden. Du er en udpræget netværker, og trives med at skabe koordination og samarbejde.

Har du erfaring som projektleder eller projektdeltager vil vi se det som en fordel. Vi forventer desuden at du har et par år tilbage af dit studie.

Løn og ansættelse
Aflønning efter overenskomsten med din organisation.
Tiltrædelse snarest muligt.
Arbejdstiden er ca. 10-15 timer pr uge, som kan tilpasses dit studie.

Frist og samtaler
Ansøgningsfrist:
Søndag den 25. oktober kl. 23.59

Vil du vide mere
Vedrørende stillingen som student til Trafikplanlægning:
Christine Hammer, telefon: 30 50 71 51

Vedrørende stillingen til Program for Letbanen:
Mads Teisen, telefon 26 86 58 03

Ansættelsesforhold
ca. 10-15 timer

Tiltrædelse
Snarest muligt

Arbejdssted
Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Det Nationalhistoriske Museum

Kulturministeriet, Departementet
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv 17
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81252509
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce